Uite de ce s-a apucat Paul Ciuci de muzica: "Nu-mi plăcea să mă trezesc dimineaţa la 7 şi să mă duc la lucru"

Solistul Compact, Paul Ciuci, le-a povestit fanilor despre recent lansata piesă 'Am curaj', care va face parte dintr-un nou album, pe care trupa îl va lansa la primăvară.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriere„Ne-am săturat de maşini împrumutate şi gagici frumoase în videoclipurile trupelor pe care le-am tot văzut şi am zis că cel mai bun lucru este să arătăm atmosfera în care se cântă şi unde se repetă” a declarat Paul Ciuci despre clipul piesei 'Am curaj', care a fost filmat în studio.

Piesa va face parte din albumul 'Compact 2015', care va avea nouă sau zece piese, albumul urmând să fie lansat în primăvară.

„'Am curaj' este o piesă optimistă. Noi despre asta cântăm, nu suntem încrâncenaţi pe viaţă, chiar dacă avem toate motivele să nu fim întotdeauna foarte bucuroşi. Dar ăsta e spiritul Compact, aşa am cântat de când ne ştim” a mărturisit muzicianul.

Artistul i-a invitat pe fani la concertul pe care trupa îl va susţine joi seară la Hard Rock Cafe. „Este locvul meu preferat, unde îmi place să cânt şi să mă dezlănţui” a declarat Ciuci la Rock FM.

Invitatul a mărturisit că nu e o persoană matinală. „Îmi place să mă trezesc după ora 10, şi, liniştit, până la 12, dau drumul la motoraşe, alimentez bateria şi apoi funcţionez perfect. Ăsta-i şi motivul pentru care m-am apucat de cântat. Nu-mi plăcea să mă trezesc dimineaţa la 7 şi să mă duc la lucru” a râs invitatul lui Lucian Boariu.

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate