Uite imaginea disperarii pe fetele celor trei femei din viata lui Serban Ionescu! Mama actorului nu s-a dezlipit de el pana la mormant, iar Magda Catone a fost stana de piatra la inmormantare!

Serban Ionescu a fost inmormantat astazi la Cimitirul Bellu din Bucuresti, dupa ce a murit miercuri seara la Spitalul Floreasca. ##VIDEO4158##

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descrierefara descrierefara descriereActorul a fost condus pe ultimul drum de apropiati, de colegii de breasla, dar si de oameni simpli care au vrut sa ii fie alaturi la "ultima reprezentatie". Imaginea disperarii s-a putut distinge pe chipul celor mai importante femei din viata lui Serban Ionescu.

fara descrierefara descrierefara descriereMama sa nu s-a putut dezlipi de trupul neinsufletit al actorului si a plans la capataiul acestuia pana in momentul in care sicriul s-a inchis. In usa bisericii, in timpul slujbei de pomenire, Irina, femeia care i-a fost alaturi pana in ultima clipa a plans continuu, si-a muscat degetele si nu a putut sa isi revina deloc din visul urat pe care il traieste.

Nici fata Magdei Catone nu arata prea bine. Vadit obosita, sotia actorului nu a schitat un gest, impietrita parca in fata imaginii cu cel care i-a fost aproape timp de 27 de ani.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate