Uite-l pe Dinu Patriciu inainte de operatie! Din magnatul de altadata a ramas o umbra de om macinat de boala!

Un barbat elegant, un om de afaceri dur. Asa era perceput Dinu Patriciu pana acum. Un personaj discret, care-si facea simtita prezenta doar la evenimente importante sau intalniri de afaceri. De cele mai multe ori, acolo unde se putea, tragea cu pofta dintr-un trabuc.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriereDinu Patriciu, acum cativa anifara descriereDinu Patriciu fumand trabucDinu Patriciu (62 de ani), in fotografiile surprinse de paparazzi WOWbiz.ro, saptamanile trecute, la Milano, Italia, unde omul de afaceri se afla pentru analize si tratament, este complet diferit. Tras la fata, imbracat intr-o pereche de blugi obisnuiti si o geaca, Patriciu nu mai aducea cu omul de afaceri prosper de altadata. Boala a pus stapanire pe el, Patriciu era vizibil marcat de suferinta.

fara descriereDinu Patriciu, la Milano, in urma cu cateva saptamanifara descriereOmul de afaceri in fata cliniciii din MilanoDinu Patriciu are o afectiune grava a ficatului, iar in aceasta dimineata a suferit un transplant, la o clinica de lux din strainatate. Omul de afaceri astepta de mai multe luni sa gaseasca un donator compatibil.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate