Uite-l pe tatal lui Catrinel Sandu! Vezi cum arata si ce surpriza i-a facut fiica lui, azi, de ziua sa de nastere!

Catrinel Sandu traieste, de mai bine de patru ani, in America, alaturi de sotul ei, Gabriel Trifu, si de cele doua fiice ale lor! Alaturi de vedeta, in Florida, locuiesc o buna perioada din an si parintii sai, care nu pot sta departe de fata lor sau de nepoate, pe care, pur si simplu, le adora!

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriereAsa se face ca de Craciun, toata familia este reunita si se respecta toate traditiile romanesti. In plus, pe 25 decembrie, este si un alt motiv de sarbatoare. Domnul Sandu, tatal vedetei, isi serbeaza ziua de nastere, iar apropiatii trebuie sa fie prezenti.

fara descriereAnul acesta, toata gasca i-a facut o groaza de cadouri si i-a pregatit o petrecere surpriza, iar Catrinel a pus pe adresa ei de socializare un colaj de fotografii cu el, din anumite perioade ale vietii, si a scris cateva cuvinte emotionante, care, cu siguranta, i-au ajuns la suflet! " Astazi este ziua celui mai important barbat din viata mea. Cel care ma iubeste, ma asculta si nu imi refuza nimic.. .nici acum! Este cel mai bun tata, bunic, dar si un prieten adevarat! Te iubesc, tati", a postat doamna Trifu.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate