LIVE | Finala Survivor Romania fara descriere

Uite-o pe Kat DeLuna, cu portjartierele la vedere, in bratele lui Costi Ionita!

Filmarile pentru videoclipul piesei produse de Costi Ionita pentru Kat DeLuna "Always on my mind", au avut loc in urma cu doua zile la Palatul Snagov si au durat 20 de ore fara intrerupere. Cantareata a purtat costumatii sexy!

Distribuie pe:

Autor: G.G.

fara descrierePovestea clipului il prezinta pe Costi intr-o noua lumina intrucat acesta a abordat un stil vestimentar neobisnuit: s-a imbracat elegant, in pantaloni si sacou. Costi si Kat DeLuna au filmat, timp de 20 de ore la Palatul Snagov, videocliul piesei "Always on my mind" compusa de roman.

Costi Ionita nu a vrut sa dezvaluie povestea videoclipului, el dorind sa fie o surpriza pentru fani odata cu lansarea care va avea loc peste cateva saptamani. Atat compozitorul roman, cat si artista internationala au fost imbracati extrem de eleganti la filmarile clipului. Kat DeLuna a purtat o rochita scurta, neagra, care lasau la vedere portjartierele. fara descriere

Cantareata s-a arata extrem de incantata de colaborarea cu Costi Ionita, dar si de ospitalitatea romanilor si de modul in care a fost primita. Ea a facut referire la ziua in care a aterziat in Romania (ziua ei de nastere), atunci cand a fost asteptata la aeroport de catre Costi Ionita cu un buchet imens de flori si o limuzina. Ulterior cei doi au plecat spre Ploiesti, acolo a fost organizata o petrecere privata special pentru ea.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate