Uite pana unde ar merge Nicole Cherry pentru muzica - VEZI la ce ar fi dispusa sa renunte

Nicole Cherry a deschis luni seria invitaţilor Kiss FM din această săptămână. Invitata a declarat că ar renunţa la şcoală pentru muzică şi că visează la un Grammy.

Distribuie pe:

fara descriereFanii au aflat că, în ciuda celebrităţii la şcoală colegii o tratează ca pe o colegă obişnuită. „Colegii sunt foarte drăguţi cu mine”, a afirmat ea, mărturisind că nu-i place matematica şi că dansul se numără, alături de cântat, printre pasiunile ei.

„Este minunat, dar şi greu”, a declarat Nicole Cherry la Kiss FM, atunci când a fost întrebată cum este să fii celebră. „Nu prea mai am timp liber, dar este o viaţă frumoasă”, a spus ea. Artista a dezvăluit că, deşi îi place şcoala, s-ar lăsa de ea pentru muzică. „Colegii spun de obicei că sunt foarte norocoasă”, a declarat Nicole la Kiss FM. „În timpul liber, merg la film cu prietena mea cea mai bună. M-am gândit că voi avea succes, dar nu atât de repede”, a afirmat invitata.

Nicole, care cântă de la vârsta de 10 ani,le-a povestit ascultătorilor Kiss FM că are ambiţii mari legate de muzică. „Visul meu este să ajung la premiile Grammy”, a mărturisit ea.

„Este un sentiment minunat când eşti pe scenă şi vezi mii de oameni cântând alături de tine... Nu pot descrie sentimentul în cuvinte”, le-a spus Nicole ascultătorilor Kiss FM. Invitata a mai afirmat că şi-ar dori să colaboreze cu Jessie J , Alicia Keys sau Justin Bieber şi că idolul ei în muzică este Amy Winehouse.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate