ULTIM MOMENT! Ce se întâmplă în aceste clipe cu fetița bolnavă a Gabrielei Cristea! Micuța a avut un virus la stomac EXCLUSIV

După problemele de sănătate de săptămâna trecută, mezina Gabrielei Cristea și-a revenit

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu


In articol:

În urmă cu câteva zile, Gabriela Cristea este disperată! Fiica ei cea mică, Iris Thea Selena s-a îmbolnăvit, exact când a împlinit șase luni, și a fost nevoie de o internare rapidă în spital, informație publicată prezentată în premieră de WOWbiz.ro!

Citeste si: Gabriela Cristea, mesaj emoționant pentru Tavi Clonda, de ziua lui: ”El este omul care mă împlinește”

Citeste si: Ea este femeia care a plâns la botezul fetiței Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda! ”Nu a apucat să o vadă pe Iris”

Citeste si: News Alert. Va fi complicat de făcut un guvern! Cifre interesante în cel mai nou sondaj - evz.ro

Citeste si: Starea Anamariei Prodan s-a agravat după ce a fost confirmată cu COVID-19 - bzi.ro

Citeste si: Am aflat adevărul! De ce s-a îmbrăcat Gabriela Cristea în rochie de mireasă la botezul fetiței sale!

Micuța a început să aibă brusc febră mare și stări de rău, motiv pentru prezentatoarea TV spă apeleze la medici și să își ducă de urgență mezina la spital, acolo unde, de altfel, a și fost internată imediat!

 ”Are, de fapt, o enteroviroză. Teoretic, ar trebui să facă aşa ceva dacă a mâncat ceva stricat. Dar ea mănâncă lăptic de la mami, exclusiv. Înţeleg că este un virus care se poate lua din aer. Le recomand mămicilor să nu stea pe gânduri. E prima dată când Iris are o problemă de genul.Am zis să o vadă medic pentru că totuşi e foarte mică. Pe drum, când mergeam spre spital, a regurgitat. Am oprit maşina în mijlocul intersecţiei. A luat-o Tavi în braţe. Am ajuns la spital şi am primit recomandare de internare instantaneu. Ea a făcut febră 38,9 şi am hotărât să plecăm. Între timp, i-am scăzut febra şi am plecat spre spital cu o stare de febră de 37,4. Azi dimineaţă a făcut 39,5. Acum, seara, am avut cu ea un episod. Făcuse febră 38,1 şi ne-am trezit în urmă cu jumătate de oră că a făcut iarăşi 39. Tocmai de asta am primit recomandare din partea medicilor să mai stăm o noapte”, a mărturisit Gabriela Cristea, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Gabriela Cristea și-a scos fetița din spital!

Acum, la câteva zile de la problemele avute, Gabriela Cristea și-a scos fetița din spital! Surse apropiate familiei Clonda au dezvăluit faptul că, micuța Iris Selena se simte bine și nu mai prezintă simptome că ar mai avea vreun virus în stomac. Dimpotrivă, este vioaie și veselă. ”Gabi poate fi mulțumită și fericită, mai ales că a are și motive de sărbătoare în familie. Cealaltă fiică a ei, Victoria, a împlinit, ieri, doi anișori și a fost sărbătorită ca o adevărată prințesă”, au dezvăluit persoane apropiate fostei prezentatoare TV.

 

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Iată cine este bărbatul care a intrat la închisoare din cauza Andreei Esca!

Scandal total în Ungaria! Eurodeputat maghiar surprins în ipostaze indecente! Lovitură pentru Viktor Orban

Celebrul neurolog și neuropsihiatru explică în detaliu: Cum putem face rău celor din jur doar cu un gând! Tehnica prin care îi distrugem pe alții

Surpriză! Gabriela Cristea, în lacrimi la nunta ei! Ce melodie i-a cântat Tavi și vedeta TV nu s-a mai putut opri din plâns

Ce a postat Gabriela Cristea, înainte de ceremonia din biserică! ”Nu știam atunci că vom avea un drum comun”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies