ULTIM MOMENT! Familia lui Ramon de la Masterchef, distrusă în Germania! Trupul neînsuflețit al bărbatului nu poate fi adus în România din cauza coronavirusului "E o durere de nedescris pentru cei care l-au iubit”

Ramon de la Masterchef a decedat în Germania, dar nu poate fi transportat în Romania de teama epidemiei de coronavirus

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriere


In articol:

Dramă după dramă în familia lui Ramon Chicireanu. După ce, luni, 16 martie, fostul concurent de la Masterchef a încetat din viață în urma unei grave suferințe, provocate de un cancer limfatic, acum, situația este și mai gravă.Citeste si: Un cunoscut bucătar s-a stins din viață. A fost răpus de o boală cruntă

fara descriere
Regulile în Germania în privința repatrierii sunt foarte stricte acum în spitale

Conform unor surse din preajma familiei, trupul neînsuflețit al bărbatului nu poate fi adus în Romania din cauza epidemiei de coronavirus care a înroșit toată Europa și, în special, Germania.

Citeste si: Povestea de dragoste a lui Ramon de la Masterchef, concurentul care a pierdut lupta cu moartea! ”Mi-am cunoscut soția într-o discotecă”

"Este foarte greu, autoritățile de acolo nu permit că Ramon să fie transportat în Romania, nici cu mașina, nici cu avionul. COVID-19 s-a răspândit cu repeziciune și în Germania și s-au luat masuri clare de izolare, mai ales pe parte medicala, în spitale. Totul este sigilat și soției lui Ramon nu i s-a dat niciun răspuns concret în privința repatrierii", au dezvăluit persoane din preajma familiei în exclusivitate pentru WOWbiz.ro. Citeste si: Dan Negru l-a cunoscut pe Ramon Chicireanu! Mesajul prezentatorului tv la moartea fostului concurent Masterchef

fara descriere
Ramon de la Masterchef nu poate fi adus în România! ”S-a ajuns ca apropiații să nu poată nici măcar să îl vadă” 

În atari condiții, Ramon de la Masterchef nu poate fi adus în România deocamdată, iar înmormântarea lui rămâne o himeră. "E o durere de nedescris pentru cei care l-au iubit. S-a ajuns ca apropiații să nu poată nici maăcar să îl vadă. O așa nenorocire, mai rar. Săracul om, s-a chinuit atâta prin spitale, de doi ani încerca să învingă boala asta groaznică. Ramon a luptat, a crezut și a avut credință, din păcate, nu a fost suficient, fiindcă, din păcate, moartea nu alege. De multe ori, îi ia la ea pe cei buni", au conchis aceleași surse pentru WOWbiz.ro.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate