ULTIM MOMENT! Șoc total pentru Adrian Mutu! Antrenorul Naționalei de fotbal U21 riscă să fie interzis la Jocurile Olimpice din Japonia

Adrian Mutu ar putea fi respins de autoritățile japoneze la Jocurile Olimpice!

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere

In articol:

Șoc total în fotbalul românesc. Noul selecționer al naționalei de fotbal U21, Adrian Mutu se confruntă cu o serie de probleme înainte de Jocurile Olimpice din Japonia, datorită legislației existente în privința persoanelor care au fost implicate în scandaluri și în special în cele cu substance interzise.

fara descriere

Ce motiv ar avea Adrian Mutu să nu poată fi prezent pe banca la meciurile Naționalei de fotbal U21

”Depistat pozitiv cu cocaină în octombrie 2004, Mutu a fost dat afară de la Chelsea printr-o reziliere unilaterală de contract, în 29 octombrie același an. Chiar dacă londonezii l-au pus pe liber, tot ei l-au reclamat la FIFA după ce s-a transferat la Juventus via Livorno, în ianuarie 2005, iar pe 14 august 2008 Camera de Rezolvare a Disputelor din cadrul FIFA decidea că fotbalistul trebuie să achite o despăgubire de 17.173.990 de euro. Prima pedeapsă a românului pentru cocaină a fost dată de Asociaţia Engleză de Fotbal, 7 luni suspendare şi 20.000 de lire sterline amendă. Cei de la Chelsea n-au fost mulțumiți.

Ulterior, atât TAS, cât şi Tribunalul Federal Elveţian au menţinut decizia de la FIFA, astfel că Mutu a riscat permanent, din 2010 până în 2016, când s-a retras, să fie suspendat. Ulterior, chiar dacă nu mai este în activitate, iar Chelsea nu mai are ce să-i facă, Mutu a dorit să demonstreze că sentinţele date contra sa nu au fost corecte. Este motivul pentru care a apelat și la CEDO”, scrie digisport.ro

Citeste si: S-a dus norocul lui Laurenţiu Reghecampf după ce Anamaria Prodan a plecat din Dubai! Antrenorul a ajuns în zona retrogradării!

Citeste si: Soacra lui Mutu si-a scos la vanzare apartamentul! Mariana Bachici cere o suma uriasa pentru imobilul din Timisoara!

Citeste si: Pe ce salariu va pleca Adrian Mutu la Federatia Romana de Fotbal! Suma lunara este una destul de mare pentru sportul cu balonul rotund autohton!

fara descriere

Adrian Mutu riscă să fie interzis la Jocurile Olimpice din Japonia! ”Am contactat ambasada şi o să avem şi un răspuns scris” 

Pe de altă parte, cum nu a fost condamnat, fostul mare fotbalist are șanse să fie pe bancă în Japonia. De altfel, prezent în studio la Digi Sport, întrebat pe tema Adrian Mutu riscă să fie interzis la Jocurile Olimpice din Japonia, el și-a exprimat punctul de vedere în acest sens.”Nu vreau să insistăm prea mult pe asta. Nu este aşa. S-a spus că din cauza scandalului pe care l-am avut acum 16 ani s-ar putea să nu fiu primit în Japonia. Adevărul nu este aşa. În caz că ai un cazier penal, în care ai făcut lucruri majore, foarte grave, atunci rămâne la latitudinea japonezilor, a guvernului, a cui dă viza acolo să decidă dacă te lasă să intri sau nu.

Am contactat ambasada şi o să avem şi un răspuns scris. Telefonic ne-au confirmat că noi avem dreptate şi nu voi (n.r. – jurnaliştii). COSR a spus că nu a auzit aşa ceva. Dar nici nu a fost definită delegaţia”, a insistat Mutu, la Digi Sport

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate