Stiri

Ultima decizie in dosarul Colectiv! Familiile victimelor din incendiu sunt disperate sa se faca dreptate

La 3 ani de la incendiul din clubul Colectiv, dosarul este departe de a fi solutionat.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: M. B.


Ultima decizie in dosarul Colectiv! Familiile victimelor din incendiu sunt disperate sa se faca dreptateicon photo
 
Familiile victimelor din incendiul din clubul Colectiv vor cu disperare ca vinovatii sa plateasca, insa totul este departe de a se fi terminat. 
 
Doua judecatoare, Diana Nicoleta Paraschiv şi Lorena Zidaru, au refuzat in luna iulie sa judece dosarul Colectiv si au formulat cereri de abtinere invocand diverse motive. Acestea au fost acceptate si cazul a fost redistribuit unei alte judecatoare.
 
Valeria Maria Surduleac, magistratul caruia i-a fost repartizat cazul dupa refuzul celor doua, a incercat si ea sa faca acelasi lucru ca predecesoarele ei, dar nu a avut la fel de mult noroc. Ea a formulat o cerere de abtinere, care i-a fost repinsa.
 
"Respinge ca nefondată cererea de abţinere formulată de doamna judecător SURDULEAC VALERIA MARIA, cu privire la judecarea cauzei penale nr. 17183/4/2018/a1 aflată pe rolul Judecătoriei Sectorului 4 Bucureşti. Fără cale de atac", a fost raspunsul primit de ea, relateaza spynews.ro.
 
Acum ea va fi obligata sa judece cazul, dupa ce dosarul a fost amanat timp de aproape 3 ani. 
 
 
Beatrice Olaru primeşte ameninţări pe internet! Marea câştigătoare a Exatlon trece prin momente cumplite. Există susţinători ai altor concurenţi au întrecut orice limită. EXCLUSIV!icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune