Ultima fita printre vedete! Nu mai locuiesc la casa, ci sa stea la… hotel

In ultima vreme, vedetele nu-si mai cumpara o locuinta, ci prefera sa stea, in marea majoritatea a timpului, la hotel.

Distribuie pe:

fara descriereDar nu la unul oarecare, ci la cele de lux, care sa aiba toate facilitatile pe care si le doreste un star.

fara descriereMarian Ionescu, liderul trupei “Directia 5” locuieste, de la un timp incoace, la hotelul Hilton din Capitala. Artistul sta intr-o camera de lux, in care are la dipozitie orice isi doreste. “Nu locuiesc intotdeauna la hotel, dar in majoritatea timpului, da. Am aici un apartament foarte luxos, in care ma simt foarte bine”, a declarat Marian Ionescu pentru WOWbiz.ro.

Marian Ionescu sta intr-un apartament de 400 de euro pe zi


Ce nu a spus Marian Ionescu este si pretul pe care il da pentru un asemenea rasfat de lux. “Prefer sa nu vorbesc despre lucrurile astea, au mai putina importanta”, a declarat artistul. Totusi, un apartament la un astfel de hotel costa pe zi aproximativ 400 de euro!, si, oricat de mare ar fi reducerea de care ar beneficia,  liderul trupei “Directia 5” tot scoate din buzunar o suma frumusica pe luna.

fara descriereAlte personalitati din lumea muzicii care locuiesc la hotel sunt Radu Groza si iubita lui, cantareata Roxana Nemes. Acestia stau in stabilimetul de patru stele al fratilor Negoita. Radu si Roxana impart un apartament de lux, cu toate conditiile aferente. In acelasi loc, si in acelasi gen de camera, sta si manelistul Florin Salam sau cantareata Celia . La Rin Grand Hotel, dar intr-un apartament pentru familisti, are rezervare zilnica si cantaretul Daniel Lazar cu sotia lui.

fara descriereDaca pentru Marian Ionescu, suma este piperata, pentru ceilalti, banii sunt mult mai putini, intrucat, un apartament costa in jur de 124 de euro pe zi, iar patronii de acolo le fac, spun surse apropiate, tarife preferentiale.

fara descriereO alta vedeta care a preferat sa stea la hotel si nu intr-o casa a fost si Miron Cozma, care a locuit o perioada lunga de timp,pe vremea cand avea interdictie sa intre in Bucuresti, la hotelul “Histria” in Mamaia. Din pacate pentru el, stabilimentul s-a demolat si “Luceafarul Huilei” a trebuit sa se reorienteze. Nu pentru multa vreme, din fericire, caci de la 1 decembrie si-a recalatat dreptul de a pasi in Capitala, unde s-a si mutat alaturi de sotia sa, Marinela Nitu, in apartamentul acesteia cu doua camera.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate