Ultima luptă a lui Emi Pian! Dezvăluiri inedite despre sechestrarea bunurilor din 2017! Oneață, regele barbutului, a fost implicat

Emi Pian câștigase recent un proces, intentat acum 2 ani, în urma căruia i s-a deblocat o sumă importantă de bani.

Distribuie pe:

Autor: Mihaela Costin

Ultima luptă a lui Emi Pian! Dezvăluiri despre dosarul din 2017
Ultima luptă a lui Emi Pian! Dezvăluiri despre dosarul din 2017


In articol:

Emi Pian, pe numele real Florin Mototolea, reușise recent să câștige un proces deschis în urmă cu doi ani.

Din dorința de a-și recupera banii sechestrați în 2017, când a fost deschis un dosar penal în care a fost condamnat alături de Oneață, Emi Pian a deschis, un an mai târziu, un proces. Recent, Emi Pian a primit câștig de cauză, după mai bine de doi ani de amânări.

„Admite cererea. Dispune ridicarea măsurii asiguratorii a sechestrului înfiinţat în cadrul procedurii penale în care a fost pronunţată sentinţa penală nr. 911/20.04.2017 de către Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti în dosarul nr. 6816/302/2017, cu privire la sumele de 5.650 euro şi 9.805 lei”, se arată în decizia oficială.

Ultima luptă a lui Emi Pian! Dezvăluiri despre dosarul din 2017
Ultima luptă a lui Emi Pian! Dezvăluiri despre dosarul din 2017

Emi Pian, liderul Duduienilor, a fost ucis cu sânge rece în noaptea de luni spre marți, într-o încăierare cu clanul Rinu. Din primele informații, cel care l-ar fi ucis este chiar fiul liderului sectorului doi (clanul Rinu), care ar fi internat în spital, în stare critică.

Moartea fulgerătoare a lui Emi Pian i-a înverșunat enorm pe toți apropiații fostului lider interlop, care se pare că acum pregătesc o răzbunare odioasă împotriva familiei rivale.

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Citeste si: Cine va prelua conducerea clanului după moartea lui Emi Pian!? Familia se pregătește de înmormântare, în timp membrii grupării pregătesc simultan o mare răzbunare? Primele declarații ale apropiaților

Citeste si: Avocatul clanului Duduienilor face declarațiile ce pun stop tuturor speculațiilor

Citeste si: Familia lui Emi Pian, decizie uluitoare de frica autorităților. Ce se întâmplă la priveghiul interlopului

O sursă anonimă ar fi declarat pentru presă faptul că unul dintre frații lui Emi Pian va prelua temporar conducerea clanului Duduianu.

„Testamentul e clar și nimeni nu-l încalcă. Chiar dacă nu facem hârtii de testament, noi țiganii știm legile noastre. Nu te poți duce la notar să faci testament că banii nu stau în bancă sau casete de valori, banii stau în casă la noi. Așa va face și familia lui Emi Pian. Frate-su va prelua conducerea și va trece la recuperat toți banii.”, a mai precizat sursa menționată.

Ultima luptă a lui Emi Pian! Dezvăluiri despre dosarul din 2017
Ultima luptă a lui Emi Pian! Dezvăluiri despre dosarul din 2017

Urmează sau nu o răzbunare cruntă?

Deși toată lumea se aștepta la o răzbunare cruntă pentru moartea lui Emi Pian, mai ales că au și apărut zvonuri în sensul că apropiații doresc să-și facă dreptate în felul lor. Ei bine, familia a ieșit în față și a spus în repetate rânduri că lasă legea și pe Dumnezeu să facă dreptate pentru moartea lui Emi Pian.

„Frații lui Emi Pian au început să ajungă în România pentru a participa la înmormântare. Din ce știu eu unul din fratele regelui nostru va prelua conducerea clanului (n.r. sursa nu a dorit să dezvăluie numele fratelui). Răzbunarea va fi mare și cruntă. În țigănie nu există testament ca la români, acest lucru se va face pe bază de ierarhie. Din închisoare Nicolae Duduianu(tatăl lui Emi Pian) va da ordine clare pentru a nu lăsa averea pierdută.”, a declarant sursa pentru cei de la huff.ro.

Ultima luptă a lui Emi Pian! Dezvăluiri despre dosarul din 2017
Ultima luptă a lui Emi Pian! Dezvăluiri despre dosarul din 2017

George Pian, declarații despre moartea vărului său

George, vărul lui Emi Pian, rupe tăcerea. Tânărul vorbește despre noaptea crimei și despre ce se întâmplă în acest moment în familia Duduianu, după moartea interlopului.

”N-a pornit nici o belea de la nici un fel de barbut. Nu se juca barbut în casa aia, se juca poker. N-a fost vorba de nici o sumă de 300.000 euro. Toată beleaua s-a pornit de la o glumă. S-a făcut o glumă mai aiurea și asta a fost toată discuția. De aici a pornit toată cearta”, a explicat George Pian pe vlogul său.

”Război cu pumnul nu se mai face nicăieri”

”Cum vor reacționa frații lui Emi când va trece jalea? Nu cred că va reacționa absolut nimeni în nici un fel. Dreptate o să facă legea. Dumnezeu e sus și o să aibă grijă de toată lumea. Război cu pumnul nu se mai face nicăieri”, a mai spus George Pian.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Cine va prelua conducerea clanului după moartea lui Emi Pian!? Familia se pregătește de înmormântare, în timp membrii grupării pregătesc simultan o mare răzbunare? Primele...

Avocatul clanului Duduienilor face declarațiile ce pun stop tuturor speculațiilor

Nu mai face acest lucruri când te machiezi! Greșelile care te îmbătrânesc mai mult decât crezi. Toate procedăm la fel

Familia lui Emi Pian, decizie uluitoare de frica autorităților. Ce se întâmplă la priveghiul interlopului

Detalii de ultimă oră despre funeraliile lui Emi Pian. Unde va fi înmormântat interlopul și cât costă locul de veci

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies