Ultima moda in materie de fite... a aparut submarinul limuzina! VEZI cat costa

Cat timp exista masini de lux, avioane sau iahturi de milioane de euro pentru oamenii bogati de ce sa nu existe si... submarinul de lux! Practic, te sui si te asezi confortabil in scaunul de piele, inconjurat de toate gadgeturile moderne si te apuci sa explorezi in voie fundul oceanului sau al marii. Bineinteles ca acest moft are un pret pe masura.

Distribuie pe:

fara descriere

U-Boat Worx a scos la vanzare asa numitul submarin-limuzina. Vorbim de un submersibil dotat cu cinci scaune confortabile, clima cu aer conditionat, capabil de o viteza de 5 km/h la o adancime de 300 de metri! Se numeste C-Explorer 5 si satisface si cele mai exclusiviste cerinte. Intreaga cupola e transparenta oferind o panorama fantastica. Masinaria are un brat exterior robotizat, camere HD sau sisteme care permit conectarea gadgeturilor Apple.

fara descriere

Submarinul, care costa aproximativ 1.800.000 de euro poate sta si 12 ore in submersie. Producatorul a prezentat "jucaria" la diverse evenimente de profil, bogatasii fiind deja interesati. Ramane de vazut ce milionar roman se va incumeta sa isi achizitioneze limuzina subacvatica pentru o croaziera pe fundul Marii Negre, al Dunarii sau... daca tot vorbim de fite, pe fundul Dambovitei!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate