Ultima noapte a Alexandrei Măceșanu! Ce i-a făcut criminalul, după ce a legat-o cu o sfoară de pat!

Ce i-a făcut Gheorghe Dincă Alexandrei, cu câteva ore înainte de a o ucide. Amănunte cutremurătoare.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Alexandra Măceșanu, cea de-a doua victimă a lui Gheorghe Dincă, a avut parte de un sfârșit groaznic. Adolescenta în vârstă de 15 ani a încercat până în ultimele sale momente din viață să ofere indicii care să îi ajute pe anchetatori să ajungă mai repede la ea, însă totul a fost în zadar.

Timp de mai bine de 24 de ore, copila a stat în aceeași cameră cu monstrul din Caracal, iar ceea ce i-a făcut acesta este greu de descris.

Conform surselor din anchetă, cu o noapte înainte de a muri, Alexandra a dormit pe podea, fiind strâns legată cu o sfoară groasă de scheletul metalic al patului, care era prins în perete cu dibluri de fier, în timp ce Gheorghe Dincă a dormit în pat.

Citeste si: Mama Luizei Melencu, declarații șocante: „Am primit telefoane să ne retragem toate declarațiile”

Citeste si: Cine este, de fapt, persoana căreia Gheorghe Dincă i-a mărturisit crimele comise

Citeste si: Gheorghe Dincă este terorizat în închisoare de ceilalți deținuți, iar gardienii îl urmăresc non-stop să nu se sinucidă: „Apariția lui a generat o revoltă”

Am făcut un fel de reconstituire a ceea ce s-a întâmplat în cameră. Am comparat informaţiile furnizate de Alexandra la telefon cu ceea ce puteam vedea noi, din poziţia în care am stabilit că se afla”, susţin sursele din anchetă, informează libertatea.ro. „Urmele găsite şi declaraţiile bărbatului ne-au condus la ipoteza că Dincă a dormit o noapte cu fata în cameră. Şi a recunoscut. Ca s-o supravegheze, el a dormit în patul pe care era aşezată o saltea, iar Alexandra pe jos legată strâns cu o sfoară pentru baloţi de scheletul metalic al patului, de fapt de unul dintre picioarele patului”, mai spun investigatorii.

Adolescenta le-a mai spus operatorilor de la 112 că în timpul în care a fost sechestrată a fost și violată de către răpitorul ei.

Anchetatorii au strâns o mulțime de probe în ultimele zile, care au fost duse la IML pentru a fi analizate.

„Avem deja sute de urme care vor fi triate şi trimise la analize în funcţie de importanţa lor. Oasele vor ajunge la INML, iar celelalte probe, haine şi sânge, la Institutul de Criminalistică. Volumul de muncă e uriaş, încă mai sunt multe de ridicat de acolo. Pe măsură ce vom ridica urme le vom prioritiza şi le vom trimite la analize”, au adăugat sursele citate.

Conform acestora, cercetarea de la faţa locului va mai dura cel puţin o săptămână.

Criminalul are accese de plâns şi spune că-i pare rău

În timpul investigaţiilor, Dincă priveşte neputincios tot ceea ce se întâmplă în jurul său, răspunde scurt la întrebări, susţinând că este obosit şi că nu mai rezistă presiunii. Acesta a şi început să plângă brusc de câteva ori şi a spus că-i pare rău.

Îl apucă plânsul brusc şi spune că îi pare rău. Apoi îi trece. Şi iar îl apucă. Scenele se repetă de câteva ori pe zi”, susţin sursele din anchetă.

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate