Ultimă oră! Alertă cu bombă la o bancă din sectorul 2 al Capitalei. Echipa pirotehnică a SRI a ajuns la fața locului

Un bărbat a sunat în această după amiază la 112 și a anunțat că în incinta unei bănci din București există o bombă.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că într-o bancă din Bucureşti există o bombă. La fața locului s-a deplasat de urgență poliţia şi echipa pirotehnică a Serviciului Român de Informaţii (SRI). 

 „Alertă cu bombă la un sediu de bancă din Bucureşti. Un bărbat a sunat la 112. Echipa pirotehnică din cadrul Brigăzii Antiteroriste se află la faţa locului, împreună cu Poliţia şi se iau măsurile necesare de verificare”, anunță SRI printr-o informare de presă, potrivit Mediafax.

Citeste si: Coronavirus: Sunt periculoase pachetele pe care românii din Italia le trimit în ţară? Răspunsul specialistului

Citeste si: Puterea Dragostei. Ella, asaltată de acuzații din partea colegilor: „25 de ani dacă durează emisiunea, ea stă și-l așteaptă pe Jador!”

Citeste si: Iași: un bărbat a fost ucis de cel mai bun prieten, după ce a câștigat la păcănele

Alertă cu bombă la o bancă din sectorul 2 al Capitalei. Echipa pirotehnică a SRI a ajuns la fața locului

Personalul băncii a fost evacuat, transmite Poliţia Capitalei.

„Astăzi (marţi - n.red.), prin apel 112, reprezentantul unei bănci a anunţat că a fost informat de un bărbat că a auzit o discuţie, în care o persoană afirma ca la sediul unităţii bancare, din Sectorul 2, este un dispozitiv exploziv”, conform Poliţiei Bucureşti.

La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 7 Poliţie, ai Brigăzii Rutiere, precum şi din cadrul Serviciului Pirotehnic al Inspectoratului General al Poliţiei Române, fiind executate măsuri din competenţă.

„Personalul unităţii a fost evacuat”, anunţă poliţiştii Capitalei.

În ultima săptămână, au fost mai multe alerte cu bombă care s-au dovedit false.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate