ULTIMĂ ORĂ! Alertă de la ANM: -30 de grade Celsius! Ne aşteaptă o iarnă extremă

Distribuie pe:

Autor: A.N.C.

fara descriere
 
Este cea mai grea iarnă din ultimii ani. Directorul ANM a anunţat că vor urma temperaturi de -30 de grade Celsius şi viscol puternic.
 
Până la finalul lunii decembrie, vremea va avea temperaturi situate cu mult sub media climatologică a lunii decembrie. Săptămâna viitoare, la munte se vor înregsitra temperaturi minime de -12 grade Celsius. Vremea de Ignat şi în Ajunul Crăciunului va fi, de asemenea, caracterizată de episoade geroase şi zăpezi mari.
 

 

 
Vremea se răceşte la finalul lunii noiembrie, iar spre finalul lunii vor avea primele ninsori, anunţă meteorologii. În decembrie, precipitaţii mai abundente vor fi în centru, est, sud-est şi posibile ninsori în nord, centru şi la munte. Sunt posibile nopţi geroase în nord şi în centru. Vreme rece şi ninsori în nord şi în centru se anunţă şi în luna ianuarie. Meteorologii vorbesc de două episoade posibile de viscol, perioade cu ger, minime de -20 spre -30 grade.
 
Directorul ANM a subliniat că România are încă un climat temperat-continental, chiar dacă observăm o prelungire a verilor şi a iernilor, în ultimii ani. Vezi mai multe pe evz.ro.
Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate