ULTIMA ORA! Amenintari cu moartea in tiganie! Un individ periculos a pus bombe in casa regelui Cioaba si il tine in teroare! “Vrea masini si bani, daca nu, azi, eu si familia o sa sarim in aer, sunt disperat…”

Incredibil! Regele Daniel Cioaba traieste un adevarat cosmar! De sambata, el este amenintat cu moartea de un individ, care voia de la el o masina.

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriereCioaba a ajuns la capatul puterilor“Sambata la pranz, a venit la mine un individ, care a vrut sa avem o discutie. Initial, nu am inteles ce vrea de la mine, dar, la un moment dat, mi-a spus ca stie ca eu am multe masini si sa ii dau si lui una, pentru a face politica prin tara.  I-am zis, “du-te baiete si vezi-ti de treaba ta”, iar din clipa aceea a inceput nebunia! De fapt, cum a iesit pe usa omu’, nu am mai avut liniste! Telefonul mi-a suntan incontinuu, de pe un numar ascuns, iar la celalalt capat al firului, un individ ma injura, imi spunea tot felul de tampenii si, cel mai grav, ca o sa ma omoare luni! Nu l-am crezut, dar azi de dimineata, am primit un telefon de la persoana care a venit la mine acum doua zile!

Pe un ton senin, m-a amenintat iar! Mi-a spus ca daca nu ii dau 2000 de euro intr-o ora, o sa sar in aer si eu si familia, pentru ca mi-ar fi pus o bomba in casa! Mi-a inchis, ca apoi, sa ma apeleze, mai intai la zece minune, cu texte de genul mai ai 50, 40, 30, 20, 10 minute de trait, pe urma, din minut in minut! Speriat, am sunat la politie, au venit genistii, nu au gasit nimic…S-a facut o ancheta, s-a luat legatura cu baiatul asta, s-a discutat cu el, dar nimic, cum au plecat oamenii legiii, a luat-o de la capat cu amenintarile! Eu sunt tare de fel, dar copiii mei si sotia au ajuns la capatul puterilor, nu stiu ce sa mai faca de frica sau de disperare! Nu stiu ce vrea omul asta de la mine, o fi vreun nebun  sau cine stie ce e in capul lui”, ne-a declarat, in exclusivitate, regele Cioaba.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate