Ultimă oră! Autorul şi jurnalistul Ovidiu Bufnilă a murit: ”Suntem nedumeriţi, şocaţi, îndureraţi şi mult mai săraci”

Este doliu în lumea presei după ce Societatea Ornitologică Română a anunțat pe pagina de Facebook că jurnalistul Ovidiu Bufnilă a murit.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Autorul şi jurnalistul Ovidiu Bufnilă a murit ieri, la vârsta de 42 de ani.

Citeste si: A murit Decebal Traian Remeș, fostul ministru al Agriculturii

Citeste si: Descoperire misterioasă făcută de cercetători: semnale radio venite din spațiu se repetă la un interval de 16 zile

Citeste si: Cum s-au cunoscut Grațiela cu Andrei Duban? Faimoasa de la Survivor a fost ”Crăiasa basmelor” la postul lui Mihai Gâdea

„Ne este greu să ne găsim cuvintele şi cu atât mai mult sa scriem ceva aşa cum putea să o facă el. Dar trebuie să o facem, pentru toţi cei care l-au cunoscut. Suntem nedumeriţi, şocaţi, îndureraţi şi mult mai săraci începând de ieri (vineri - n.red.), când colegul şi prietenul nostru Ovidiu Bufnilă ne-a părăsit subit.Se spune că măsura oamenilor e dată de acţiunile lor şi de felul în care fac lucrurile. Ovidiu nu a făcut nimic cu jumătăţi de măsură, s-a implicat de fiecare dată în totalitate şi a fost primul „pe front”. Vivacitatea care l-a caracterizat până în ultimul moment e doar una din multele amintiri care ne vor rămâne tuturor. Drum lin, Ovidiu!”, anunţă Societatea Ornitologică, potrivit Mediafax.

fara descriere

Cine a fost jurnalisul Ovidiu Bufnilă 

În trecut, Ovidiu Bufnilă a fost ziarist. Ulterior, el a asigurat comunicarea pentru Societatea Ornitologică Română. Bufnilă a murit vineri, la vârsta de 42 de ani. Ovidiu Bufnilă este un eseist şi prozator român de science-fiction, el semnând cărţile „Jazzonia: roman SF.”, „USA Care Se Deschide”. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate