ULTIMĂ ORĂ! Bianca de la Puterea dragostei dă cărțile pe față în relația cu familia lui Livian!

Bianca de la Puterea dragostei dă cărțile pe față în relația cu familia lui Livian! Concurenta de la Puterea dragostei speră să poată câștiga încrederea părinților fostului iubit în România

Autor: Lia Popescu

In articol:

Bianca Comănici nu mai formează un cuplu cu Livian Nelson, însă nu și-a pierdut speranța cî într-o bună zi vor fi din nou împreună.

”Ce ne leagă pe noi sunt sentimentele puternice. Acum, trecem printr-o perioadă mai dificilă, poate și eu am greșit, poate și el, dar cred, cel puțin așa îmi spune inima, că, ne vom împăca„, a declarat frumoasa concurentă într-un materia video, pe YouTube-ul WOWbiz.ro în urmă cu puțină vreme.

Citeste si: De ce l-a refuzat Ramona de la Puterea Dragostei pe Gabriel! Motivul e neașteptat

Citeste si: Alex Bobicioiu de la ”Puterea Dragostei”, atac la baionetă la Manuela și Bianca! A dat cărțile pe față și le-a distrus

Citeste si: „Ai scăpat ușor, dacă nu ți-au cerut banii înapoi” Iulia Vântur, criticată pentru un concert- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Citeste si: Andreea Pirui și Marius de la „Puterea Dragostei”- ipostază neașteptată. Nimeni nu i-a mai văzut așa

Relația dintre Bianca și Livian nu este agreată de Nelson Mondialu

Din păcate pentru Bianca de la Puterea dragostei, una dintre piedicile puse în relația ei cu Livian  este chiar familia carismaticului tânăr.

De altfel, de nenumărate ori, Nelson Mondialu a vorbit despre faptul că nu este de acord cu alegerea fiului, mai mult decât atât, la ultima lui venire în România, a și ținut să pună în aplicare dorința părintelui său.

”Dacă vreau să am ceva cu Bianca e împotriva părinților mei Dacă vreau să am ceva cu Bianca e împotriva părinților mei. Și am zis să iau perioada asta în care am petrecut-o în casă ca o perioadă de probă pentru Bianca.

Și în acest timp o cunosc pe ea, mă conving de ea, de ceea ce e între mine și ea. Așa ajungi să te cunoști cu o persoană și mai ales să te cunoști cu tine. Am ajuns să mă cunosc atât de bine, de parcă aș fi stat la pușcărie eu cu mine 5 ani", se destăinuia Livian în urmă cu ceva vreme.

Bianca dă cărțile pe față în relația cu familia lui Livian! ” Știu ce cred părinții lui despre mine”   

Bianca dă cărțile pe față în relația cu familia lui Livian!  Dacă bărbatul a spus că ține cont de părinții săi, ei bine, așa cum spuneam, carismatica brunetă de la Puterea dragostei are încredere în ea și spune că va încerca să îi determine pe cei dragi lui Livian să își schimbe impresia formată despre ea. ”Știu ce cred cei din familia lui despre mine. Întotdeauna relația noastră a fost susținută de una dintre mătușile lui Livian. Pe mama lui nu am mai sunat-o în utima vreme, și știu că tatăl lui nu mă place. Situația este oarecum asemănătoarsunt altfel, sunt indepedentă și ce îmi propun, și reușesc să realizez. De aceea, nu îmi pierd speranța. Sper să le schimb părerea despre mine când vom reveni în țară, să mă cunoască așa cum sunt eu, și atunci,chiar o să mă îndrăgească”, a spus Bianca Comănici, în același interviu pentru WOWbiz.ro

 

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Vulpița știe ce-i poate pielea lui Rafaelo în dragoste? Ce femeie cunoscută a părăsit cântărețul fără remușcări

Ella de la Puterea dragostei, reacție dură după ce Jador s-a afișat cu Georgiana la mare: „Sunt atât de...”

Bogdan Mocanu și Andra s-au împăcat!? Jador i-a dat de gol: "E la tine acasă? Ea te-a mușcat de gât?"

Zodiile vor primi ceea ce merită de mâine

Veste CUMPLITĂ despre BUSU! Anunț trist despre celebrul prezentator de la PRO TV

Alexandru Arșinel, mutat de urgență din azil la un spital: „Nu putem comenta nimic, dacă dânsul mai trăiește sau nu”

Elena Udrea, destăinuiri incendiare despre intimitatea ei. Adrian Alexandrov a spus tot

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies