ULTIMĂ ORĂ! Bote, din nou la spital! Celebrul designer intră pe mâna medicilor turci DECLARAȚII EXCLUSIVE!

După cele patru intervenții chirurgicale, Cătălin Botezatu va merge în scurt timp în Turcia pentru investigații și tratament

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriere


In articol:

În vara acestui an, o veste bombă a zguduit lumea mondnă din România! După o banală apendicită, Cătălin Botezatu a aflat că are cancer la colon!!! Imediat, creatorul român a plecat în străinătate, în Turcia, la o clinică privată pentru a fi supus unei intervenții chirurgicale majore de extirpare a tumorei.

Din păcate, Cătălin Botezatu nu a scăpat doar cu o operație, întrucât problemele sale erau destul de grave. Designerul a mai făcut alte trei, la intervale scurte de timp, toate pe burtă!  ”Prima intervenție a durat nu mai puțin de cinci 5 ore și jumătate, iar celelalte au fost și ele destul de dure pentru organism. Din fericire, tumora a fost îndepărtată”, avea să dezvăluie specialiștii de la spital, care apoi au făcut minuni pentru ca Bote să se recupereze rapid și bine.

fara descriere

Cătălin Botezatu a povestit totul despre operații

Totul a decurs conform planului, astfel că, după aproape două săptămâni de spitalizare, Cătălin Botezatu avea să vorbeasca despre ce i se întâmpla, cu destul optimism. ”Sunt OK, dar mă sperie durerile. Abia m-am întors din Turcia. Am fost să îmi scoată capsele și bandajele și am fost supus și unor analize de sânge care au ieșit bine. Doctorii mi-au spus că totul decurge bine. Având în vedere că au fost mai multe operații destul de complicate, recuperarea necesită mai mult timp și e mult mai drastică. Trebuie să se sudeze mușchii. Sunt un războinic și un învingător și cu siguranță o să trec cu bine peste această perioadă”, a spus creatorul de modă.

Citeste si: Cătălin Botezatu a decis cui va rămâne toată averea lui: „Copiii mei nu sunt în stare să ducă mai departe numele meu”

Citeste si: Surpriză uriașă! Rochia purtată de Bianca Drăgușanu după ce a fost agresată de Alex Bodi

Citeste si: Declarația neașteptată a lui Cătălin Botezatu, după ce a aflat despre divorțul dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi: „Ea divorțează tot timpul”

fara descriere

Cătălin Botezatu va ajunge din nou la spital! ”Trebuie să am grijă” 

Totuși, pentru că situația lui Cătălin Botezatu a fost una critică, întrucât tumora era foarte rară și intervențiile au fost grele grele, recuperarea este una la fel de dificilă. Astfel că, dincolo de ”vizitele” permanente pe care este musai să le facă la medicii turci, ei bine, vedeta fashionului va trebui să aibă mare grijă la felul în care își gestionează emoțiile. Mai mult, în urmă cu puțin timp, vedeta a spus că va trebui să se ducă iar la Istanbul.

Reporterii WOWbiz.ro au aflat în premieră că designerul Cătălin Botezatu va ajunge din nou la spital! ”Eu mă simt bine acum, am putut să îmi fac nu mai puțin de nouă prezentări de la revenirea în țară. Cu toate acestea, trebuie să am grijă de sănătatea mea și să țin cont de ce spun doctorii. Din acest motiv, peste două săptămâni, trebuie să mă duc la clinică pentru o nouă rundă de investigații și tratamente la colon. Sper ca totul să fie OK, întrucât chiar simt că am depășit momentele grele”, a declarat vedeta KanalD.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate