ULTIMĂ ORĂ! Ce ”figuri” face Gheorghe Dincă în pușcărie! ”Vrea liniște totală în celula-salon” EXCLUSIV

Gheorghe Dincă are o nouă pretenție la închisoare, una care i-a surprins pe oamenii legii.

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu


In articol:

Gheorghe Dincă are tot felul de pretenții în pușcărie, mai ales de când a fost transferat la București, la Spitalul Penitenciarului Jilava. Aici, el s-a plâns inițial că se teme pentru viața lui, însă, unii spun, că o face doar pentru ”impresie”.

”Îl enervează deţinuţii. Simte că nu mai poate deţine controlul. În faţa lor e un alt om. Se vede că îi este teamă, se plânge că-l înjură, că-l scuipă, că-l ameninţă, că-i vorbesc urât. Probabil, abia acum începe să înţeleagă ce-l aşteaptă după gratii. În realitate, Dincă e un fricos”, au dezvăluit surse din cadrul anchetei în urmă cu o lună.

Citeste si: Decizia mamei Luizei Melencu după ce a aflat că în imaginile prezentate de Cumpănașu nu e fiica ei! ”Sunt 7 luni”

Citeste si: Gheorghe Dincă a votat la alegerile prezidențiale! A fost primul deținut care a mers la urne

Citeste si: Cine a șters comentariile de pe contul Alexandrei Măceșanu? Modificări bizare în setările fetei dispărute din Caracal

Citeste si: Bomba despre pensii şi pensionari. Atenţie! Acuzații de abuzuri la Guvern - evz.ro

Gheorghe Dincă are numai pretenții în pușcărie

Pe de altă parte, Gheorghe Dincă avea să aibă un comportament bizar după ce s-a lâns de colegii de la Jilava. Monstrul din Caracal a început să fie foarte ”prețios” și a amenințat că dacă nu i se vor îndeplini dorințele, el nu va mai colabora deloc cu oamenii legii.

”Dincă a cerut să se facă o anchetă internă la bucătăria centrului de detenție, întrucât consideră că mâncarea ce i se servește în celulă e prea acră”, conform digi24.ro. ”Această plângere a fost făcută pentru a se arunca vina şi pentru a fi protejat. Îl ajută tot pe Dincă. Tot ce-şi doreşte sufletul lui Dincă, procurorii îi pun la dispoziţie... cu excepţia doamnei Hosu”, a răbufnit avocatul Tonel Pop, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Gheorghe Dincă vrea liniște în celulă! ”Omul nu suportă gălăgia”

Criminalul din Caracal nu s-a oprit aici cu pretențiile, ci s-a plâns că nu suportă faptul că cearșafurile nu îi sunt schimbate mai des. Iar ca tacâmul să fie complet, recent, Gheorghe Dincă a vrut și liniște în celulă!!! ”Omul nu mai suportă gălăgia, spune că îl stresează tot ce aude dincolo de ”cămăruța-salon” pe care o are la Jilava”, au dezvăluit surse de la fața locului, care au mai specificat și faptul că bărbatul pare, în ultima perioadă, abătut și fără vlagă!

Dincolo de felul în care încearcă să obțină ”favoruri” de la cei de la penitenciar, Gheorghe Dincă este conștient și de faptul că are parte de o protecție aparte în pușcărie.

”Surse judiciare spun că acolo măsurile de securitate sunt similare cu cele luate în cazul criminalului grec Konstantinos Passaris. Cel care susţine că a omorât două fete este păzit, zi şi noapte de mai mulţi gardieni, iar mascaţii penitenciarului sunt pregătiţi să intervină în orice secundă”, susținea luna trecută site-ului știriletvr.ro.

Mai mult, alte persoane implicate în caz au dezvăluit atunci și faptul că, în spitalul de la Jilava, acolo unde ”monstrul din Caracal” este închis, el locuiește singur în celulă. ”Stă izolat și este dus singur la plimbare”. 

 Foto Inquam/Bogdan Dănescu

 

 

Galerie foto 
Citește și:

Detaliul incredibil care aruncă în aer ancheta de la Caracal: "Cumpănașu a știut că fata din film nu e Luiza"

Site-ul lui Alexandru Cumpănașu a fost suspendat

Avocatul Tonel Pop, reacție incredibilă după ce Alexandru Cumpănașu ar susține că Luiza Melencu e în viață! ”Să nu ne mai aruncăm cu capul înainte”

Cazul Caracal. Unde ar fi ascuns Gheorghe Dincă rămășițele Alexandrei Măceșanu

Bilanț Covid-19, 26 septembrie! Număr uriaș de îmbolnăviri cu coronavirus în România

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies