ULTIMĂ ORĂ! Ce se întâmplă în aceste momente cu Hamude, după ce tatăl lui a fost acuzat de omor calificat în urmă cu o lună. I s-a pus oprire pe conturi?

Hamude are probleme financiare după arestarea tatălui său? Apropiații fostului concurent de la Puterea dragostei au vorbit despre problemele cu care se confruntă cântărețul

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

Hamude, probleme după arestarea tatălui său?


In articol:

Hamude, probleme după arestarea tatălui său? În urmă cu o lună, lumea showbiz-ului românesc a fost bulversată de o știre incredibilă! Tatăl și fratele lui Hamude de la Puterea dragostei au fost arestați preventiv într-un dosar de producere a spirtului care a ucis zece oameni în Iași și alți doi în Sibiu. Produsul fusese contrafăcut cu alcool metilic, pentru ca afaceriștii să facă bani frumoși în stare de urgență. Surse judiciare susțin însă că este posibil ca după proces, cei doi să scape de pedepse cu închisoarea întrucât pe produs scria uz extern.

Hamude, probleme după arestarea tatălui său?
Hamude, probleme după arestarea tatălui său și al fratelui său? ”Probabil că va plăti pentru asta”

La vremea respectivă, inițial, Abdul Dawoud,fratele lui Hamude, de profesie medic, a fugit de poliție, însă apoi s-a predat de bună voie. Cântărețul susține că, de fapt, familia lui doar a distribuit produsul, nu l-a fabricat. „În cazul în care are vreo legătură cu tot ce s-a întâmplat, probabil că va plăti pentru asta. Ce pot să vă spun sigur este că nu este un criminal și orice ar fi fi făcut, cu siguranță nu și-a dorit să facă acest lucru”, a declarat Hamude în exclusivitate pentru Știrile Kanal D la vremea respectivă.

Citeste si: Tatăl lui Hamude, arestat preventiv. Este bănuit că ar fi ucis 10 oameni

Citeste si: Hamude, Zănoagă și Simina, într-un nou videoclip! Hitul care va fi pe buzele fanilor Puterea Dragostei! Ce alți concurenți din show mai apar

Citeste si: Hamude îl ameninţă cu bătaia pe fostul iubit al Biancăi! "Bă, dacă te prind..."

Hamude, probleme după arestarea tatălui său?
Hamude a vorbit și despre implicarea tatălui său în dosar

Hamude, probleme după arestarea tatălui său? Dacă despre fratele lui și-a spus punctul de vedere, ei bine, în ceea ce îl privește pe tatăl său, Hamude știe o altă variantă a poveștii. „Tatăl meu nu a ajutat la crearea acestui spirt. Știu că este posibil să fi ajutat doar la distribuția lui”, a mai spus fostul concurent de la Puterea Dragostei, care, trebuie specificat clar, nu are nici măcar o legătură cu implicarea în scandal.

Hamude are probleme cu tatăl lui
Hamude, probleme după arestarea tatălui său? Ce spun apropiații

Hamude, probleme după arestarea tatălui său? Familia lui Hamude este deocamdată reținută și atenția oamenilor legii, din acest motiv și situația lui este una dificilă. Astfel, apropiații susțin că, în ciuda faptului, că și-a lansat recent o piesă, fostul concurent de la Puterea dragostei preferă să stea mai retras. ”Numai în pielea lui să nu fii în aceste momente. Să sperăm că va depăși tot ce se întâmplă. Am înțeles că i-a pus oprire pe conturi, și nu numai lui, întregii familii. Asta este...să vedem ce se va urma”, au dezvăuit surse din preajma lui Hamude.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate