Ultimă oră! Cui aparțin oasele din curtea criminalului din Caracal! E oficial

S-a aflat cu certitudine ale cui sunt oasele găsite în curtea criminalului din Caracal.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Au apărut primele concluzii oficiale în privința oaselor găsite în curtea criminalului din Caracal, Gheorghe Dincă. Astfel, conform rezultatelor preliminare antropologice, oasele găsite în curtea bărbatului aparțin unei fete cu vârsta cuprinsă între 12 și 17 ani.

Gheorghe Dincă a fost audiat noaptea trecută pentru mai multe ore de către procurorii DIICOT București. Avocatul lui a mărturisit că bărbatul și-a menținut declarațiile date de la început. El va face testul poligraf la IGPR.

„Şi-a menţinut declaraţia. Locurile nu le-a menţinut. Nu pot să vă spun. M-a rugat domnul procuror să nu vă dau detalii”, a declarat Claudiu Lasoschi, avocatul lui Gheorghe Dincă, citat de Antena 3.

Sursă foto: Inquam / Bogdan Dănescu

Citeste si: Prima declarație a Vioricăi Dăncilă după demiterea Ecaterinei Andronescu. Fostul Ministru al Educației a dat vina pe Alexandra: "Totuşi, eu am învăţat de acasă să nu mă urc cu un străin în maşină”

Citeste si: Profesorul Vladimir Beliș, fost director INML: ”Eu am un dubiu asupra morții fetei”

Căutarea Alexandrei Măceșanu a fost coordonată de clanurile de interlopi

Căutarea Alexandrei Măceșanu a fost coordonată de clanuri de interlopi care i-au dus pe polițiști la adrese greșite. A trecut o săptămână de când anchetatorii caută trupul Alexandrei. Surse apropiate anchetei susțin că acțiunile de căutare ar fi fost coordonate chiar de clanuri de interlopi.

„Comisarul şef Nicolae Alexe, numărul unu pe operaţiuni în poliţia Olt şi cel care a coordonat acţiunea de la Caracal, a apelat la un apropiat, Remus Rădoi ”Codiţă”, şeful unei reţele uriaşe şi dintre cei mai temuţi oameni din judeţ, condamnat pentru că a desfigurat un rival în bătaie”, conform Libertatea.

În cazul Alexandrei nu s-au dat ponturi poliției, decidând apoi aceștia ce să facă. Ci poliția oferise numere de telefon și alte informații secrete unor interlopi care le-au ”oferit” o pistă, dar greșită!

Informațiile au fost transmise către gruparea Rădoi care, la rândul lor, le-au oferit polițiștilor ”pontul” că ar fi implicați cei din clanul Oacă. De fapt, adevărul este că cele două grupări sunt rivale!

”Au fost demarate cele 3 percheziţii domiciliare în baza mandatelor obţinute, comisar şef Alexe Nicolae participând efectiv la una dintre percheziţii, iar adjunctul pe linie de ordine publică la o altă locaţie, la niciuna din cele 3 nefiind obţinute date sau indicii relevante în depistarea minorei”, se arată în raportul Ministerului Afacerilor Interne prezentat către CSAT. 

”Procurorul, discutând cu echipa de localizare, le-a comunicat că au fost percheziţionate 3 locaţii, fără a avea vreun rezultat şi nu-şi explică tehnic unde este problema”, scrie în acelaşi document.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate