ULTIMA ORĂ! Cutremur puternic în România! S-a simțit și în București

În seara de miercuri, 11 martie, a avut loc un cutremur cu o magnitudine mare în România. Seismul a putut fi simțit și în București.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

ULTIMA ORĂ! Cutremur puternic în România! S-a simțit și în București


In articol:

Un cutremur cu magnitudinea 4,2 a avut loc în această seară în zona seismică Vrancea, potrivit datelor INFP. Inițial, magnitudinea anunțată era 4,0, apoi a fost 4,3, dar a fost revizuită la 4,2.Seismul a avut loc la 140 kilometri adâncime. Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 70km E de Brașov, 89km NE de Ploiești, 103km S de Bacău, 122km V de Galați, 124km V de Brăila, 141km N de București, 158km NE de Pitești, 184km E de Sibiu, 185km SV de Iași, 206km N de Ruse, relatează Digi24

Cel mai puternic cutremur din acest an

Cel mai puternic cutremur din acest an a avut loc pe 31 ianuarie și a avut magnitudinea de 5,2pe scara Richter.  

Citeste si: Maurice Munteanu a desființat-o pe Alexandra Ungureanu, la „Bravo, ai stil! Celebrities”: „Ce fel de celebritate ești?”

Citeste si: ULTIM MOMENT! Ce se întâmplă cu mama lui Mari de la Puterea Dragostei acum, în Italia! ”Am inima cât un purice! Dacă o să fie ceva mai grav de atât cu epidemia de coronavirus, eu nu am să pot să o mai văd”! EXCLUSIV

Citeste si: Survivor România 2020: Coronavirus în Republica Dominicană! Din 5 pacienți confirmați, unul a stat în zona în care se filmează

Seismul s-a produs la adâncimea de 121 de kilometri, în Vrancea, la ora 3:26 și s-a simțit destul de puternic și în București, ca o mișcare bruscă, dar de scurtă durată.

Șeful DSU, Raed Arafat, a declarat la Digi24 că au fost înregistrate două apeluri la 112, pentru atacuri de panică, în urma cutremurului. 

Inițial magnitudinea cutremurului a fost estimată la 5,4 și adâncimea la 126 de km, dar ulterior datele au fost actualizate de INFP, care a revizuit magnitudinea seismului la 5,2 pe Richter și adâncimea la 140 de km. Seismul a avut intensitatea V pe scara Mercalli.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate