Ultimă oră: FBI a analizat rămășițele găsite în liziera de lângă Caracal! Sunt sau nu ale Luizei Melencu?

Cei de la FBI din America au analizat și ei rămășițele găsite în liziera de lângă Caracal. Ale cui sunt oasele?

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere


In articol:

  FBI a fost implicat în acest caz care a zguduit inimile românilor! Rămășițele găsite în liziera de lângă Caracal au fost trimise chiar în America pentru o expertiză.  Gheorghe Dincă a declarat autorităților faptul că oasele găsite acolo ar fi fost ale Luizei Melencu, însă care este adevărul? Sunt sau nu ale fetei răpită în luna aprilie a acestui an? Analizele au fost făcute. Însă, sursele judiciare transmit faptul că rămășițele ar fi mult prea deteriorate pentru a fi stabilit ADN-ul mitocondrial. Nici specialiștii din America nu pot spune dacă rămășițele sunt sau nu ale Luizei Melencu.

  Citeste si: IPOTEZĂ ȘOC DE ULTIM MOMENT! Gheorghe Dincă riscă să fie ucis în pușcărie?! Ce măsuri s-au luat la Jilava pentru criminalul din Caracal

  Citeste si: Incredibil, cu ce i-a șocat Gheorghe Dincă pe deținuți la Jilava! ”Vorbește întruna despre Dumnezeu”! Ce comportament are, cu adevărat, criminalul din Caracal la Penitenciarul Jilava

  Citeste si: Stenograma la care familia Melencu a luat foc! Dialogul halucinant dintre Gheorghe Dincă și soția lui: „Scoate câinii din curte! Ocupă-te de copii!”

  Cazul Caracal. Gheorghe Dincă, trecut prin 7 interviuri psihologice. Ce spun agenții FBI

  Noi detalii în cazul care a cutremurat întreaga țară! Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal, cel care a luat cu mașina la ocazie fete, apoi le-a sechestrat în locuința sa și le-a omorât, a trecut prin șapte interviuri psihologice. Astfel, bărbatul a stat nu mai puțin de  22 de ore de vorbă cu profilerul Poliției Române. Însă, până acum, Gheorghe Dincă nu a putut fi ”descifrat” de autorități. Agenții au tras concluzia că Gheorghe Dincă tratează femeile ca pe niște obiecte, iar criminalul nu le spune victimelor pe nume, ci le numește ”fata numărul 1” și ”fata numărul 2”.

  De asemenea, profilerul Poliției Române a constatat faptul că Gheorghe Dincă este foarte legat de nevoile primare, conform Antena 3.

  Galerie foto  Urmatorul articol
  Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
  Setari de confidentialitate