Stiri

Mihai Tudose a suferit un infarct și a făcut trei stopuri cardiace! Prima reacție a fostului premier

Fostul premier Mihai Tudose a ajuns de urgență la spital. Mihai Tudose a făcut infarct, apoi a suferit trei stopuri cardiace.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

UPDATE Primul mesaj al lui Mihai Tudose, după ce a suferit un infarct și a făcut trei stopuri cardiace

”Sunt bine!? Probabil pe fondul oboselii acumulate, am suferit un mic incident, dar datorită profesionalismului și promptitudinii cadrelor din sistemul public medical din România, totul a trecut cu bine! Mulțumesc întregii echipe medicale și tuturor celor care s-au gândit la mine în aceste momente! Ne vedem în 2 zile înapoi la treabă! Avem o mulțime de lucruri bune de făcut!”, a fost mesajul transmis de Mihai Tudose pe Facebook. 

Mihai Tudose a făcut trei stopuri cardiace. Inima i s-a oprit de a multe ori în timpul intervenţiei de montare a stenturilor, informează digi24.ro.

Mihai Tudose este stabil şi conştient, el fiind ţinut sub strictă supraveghere de către medici.

Fostul premier Mihai Tudose a fost transportat de urgență la spital după ce a suferit un infarct. Colegii lui de partid au chemat ambulanța după ce acestuia i s-a făcut rău.

Vicepreședintelui Pro România i s-a făcut rău în timp ce se afla la o întâlnire cu mai mulți lideri politici din partid. Ei au fost cei care au chemat ambulanța.

Pro România trebuie să anunțe în această seară lista pentru alegerile europarlamentare.

Urmatorul articol