ULTIMĂ ORĂ în dosarul lui Gheorghe Dincă. ”A început să plângă când a mărturisit că le-a ucis pe fete! De Alexandra i-a fost milă, dar Luiza l-a umilit”

Gheorghe Dincă a cedat, în fața anchetatorilor, și a spus în detaliu, ce le-a făcut celor două adolescente din Caracal, Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere

În fiecare zi apar noi informații în cazul Caracal. Gheorghe Dincă a vorbit, în sfârșit, concret, în cazul uciderii celor două adolescente, Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu! În fața unui specialist, criminalul a cedat psihic și a dezvăluit ororile la care le-a supus pe victimele sale.

Citeste si: Fiica lui Dincă, primele declarații după ce fratele său a bătut mai mulți jurnaliști: "A fost pur şi simplu o ieşire"

Citeste si: Scene halucinante: fiul lui Gheorghe Dincă a agresat mai mulți jurnaliști

Citeste si: Detalii șocante din viața lui Dincă. A fost internat pentru depresie și l-a agresat pe fiul ministrului de Interne

Din surse autorizate, se pare că dosarul lui Gheorghe Dincă ar avea nu mai puțin de șapte volume. În paginile lui, în noiembrie, monstrul ar fi recunoscut faptul că ar fi ucis-o cu extrem de mare cruzime pe Luiza Melencu, tânăra de 18 ani, care a dispărut în luna aprilie a acestui an, după ce s-a urcat în mașina luată la ocazie și condusă de el. ”A violat-o de mai multe ori, a ținut-o sechestrată și a mai acceptat și faptul ca vecinul său, Ștefan Risipiceanu să abuzeze de ea”, au povestit persoane de la fața locului.  

fara descriere

Dincă a spus că a crezut că Luiza se prefăcea că este moartă

Conform spuselor lui Dincă, pe Luiza ar fi omorât-o în același mod ca pe Alexandra Măceșanu, adică prin lovire și apoi incendiere în butoiul groazei. Mai mult, a mărturisit că era convins că fata nu ar fi niciodată găsită de familie sau de autorități, numai el și ”Dumnezeu” știind unde se află cu adevărat. Monstrul din Caracal a mai povestit și faptul că, inițial, ”a crezut că Luiza se prefăcea că este moartă după lovire”, mai ales că, zeci de minute l-a enervat, întrucât ea ar fi făcut anumite remarci legate de bărbăția lui, ceea ce nu i-a picat bine și l-a adus într-o stare de nervozitate excesivă.

fara descriere

Gheorghe Dincă a început să plângă la audieri! ”A avut o cădere”

În mod ciudat, profiler-ul care l-a audiat ore în șir a avut o surpriză în timpul discuțiilor, și anume că Gheorghe Dincă a început să plângă la audieri!!! ”Criminalul a relatat cu lux de amănunte ce le-a făcut fetelor, dar, la un moment dat, a avut o cădere, și a izbucnit în lacrimi. Așa se întâmplă în astfel de cazuri, indiferent cât de duri ar fi acești indivizi, clachează și au regrete. Lui Dincă, de exemplu, i-a părut rău pentru faptele sale, în special pentru uciderea Alexandrei”, au dezvăluit surse autorizate, care au specificat faptul că, din povestirile lui Dincă, de adolescenta de 15 ani i-a fost milă, însă în privința Luizei a fost vorba de umilință.

Foto Inquam/Bogdan Dănescu

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate