Ultima oră! Informație-bombă în cazul Răzvan Ciobanu. Au fost aduși la Poliție!

Informații de ultimă oră în cazul morții designerului Răzvan Ciobanu. Mai mulți apropiaţi ai lui Răzvan Ciobanu au fost aduși la Poliție și sunt audiați în cazul morții acestuia.

Distribuie pe:

Autor: A.I.


In articol:

fara descriere

Poliția continuă demersurile pentru a afla ce s-a întâmplat, de fapt, în noaptea accidentului care i-a curmat viața lui Răzvan Ciobanu.

Printre cei care au fost chemați la Poliție și audiați se numără și Iulian Cercel, bărbatul care i-a împrumutat mașina lui Răzvan Ciobanu.

Oamenii legii verifică, totodată, și telefonul lui Răzvan Ciobanu. S-a spus că înainte de accident designerul ar fi trimis un SMS că ar fi greșit drumul.

fara descriere

Ultimele mesaje trimise de Răzvan Ciobanu înainte să moară 

La mai bine de 2 săptămâni de la moartea lui Răzvan Ciobanu au apărut ultimele mesaje trimise de designer înainte de teribilul sfârșit.

Pe 29 aprilie, creatorul și-a găsit sfârșitul în apropiere de Constanța, într-un accident de mașină. Cu câteva ore înainte de evenimentul care i-a curmat viața, acesta ar fi trimis un mesaj pe WhatsApp unui bun prieten în care îi mărturisea acest lucru:

„Este groaznic aici. Groaznic! La Sunwaves. Nu-ți imaginezi. Nici eu nu-mi imaginam. Intuiam, dar chiar așa… Niciodată. Ție ți-ar plăcea, însă", a scris Răzvan Ciobanu.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate