Ultimă oră: noi fragmente osoase găsite în pădurea din Caracal!

Au apărut vești de ultimă oră în cazul Caracal. Noi fragmente osoase au fost găsite în pădurea din Caracal.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere


In articol:

  În cursul acestei zile, mai multe fragmente osoase mici au fost găsite în pădurea din Caracal. În lizieră au fost găsite rămășițe care, la prima vedere, par a fi umane! Probele au fost trimise la DIICOT pentru a fi cercetate. Probele vor fi, evident, transmise către INML, pentru a se stabili dacă vor fi  rămășite umane sau de natură animală.

  „În urma unui apel prin 112, polițiști criminaliști și de investigații criminale s-au deplasat imediat la fața locului. Au fost ridicate din acea zonă fragmente mici, posibil osoase, acestea urmând a fi înaintate către DIICOT, în vederea continuării cercetărilor amănunțite”, a precizat Alexandra Dicu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

  Citeste si: Cumplit! Un bărbat și-a omorât soția, după ce i-a aflat secretul! Nu a putut suporta că partenera lui face așa ceva

  Citeste si: Imagini cutremurătoare de la mormântul părinților lui Carmen Pleșea! Vedeta și-a pierdut recent și mama FOTO

  Descoperire macabră în curtea lui Gheorghe Dincă: mandibula Alexandrei Măceșanu ar fi fost găsită în butoi

  Au apărut noi informații despre Cazul Caracal. Fragmentele osoase găsite în butoiul din curtea lui Gheorghe Dincă au fost expertizate din nou. Specialiștii INML au concluzionat că există AND-ul fetei de 15 anișori, Alexandra Măceșanu.

  Informațiile furnizate de RTV spus așa: ”un fragment din maxilarul Alexandrei Măceşanu a fost găsit în butoiul în care Gheorghe Dincă spune că ar fi ars-o pe Alexandra”.

  Dar care să fie, de fapt, adevărul? De asemenea, și mai multe bucăți de piele ar fi fost găsite în mașina lui Gheorghe Dincă, dar și amprente ale fetei pe diferite obiecte din casa în care a fost sechestrată.

  ”Nu mai este în viață! Aceasta este realitatea. Toate indiciile duc la o crimă cu sânge rece, doar s-au găsit și fragmente din gura ei în butoi. Este greu pentru părinți să afle astfel de lucruri, dar le trebuie spuse. De pildă, la ultimele analize, bucăți din mandibulă au fost găsite în recipientul în care săraca fată și-a găsit sfârșitul”, au declarat surse din anchetă.

   

  Galerie foto  Urmatorul articol
  Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
  Setari de confidentialitate