Stiri

ULTIMA ORA! O tanara de 25 de ani a murit, dupa ce a cazut pe sinele statiei de metrou Dristor

Un grav incident a avut loc, luni seara, in statia de metrou Dristor 1. O tanara a cazut pe sine, potrivit primelor informatii.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. B.


ULTIMA ORA! O tanara de 25 de ani a murit, dupa ce a cazut pe sinele statiei de metrou Dristoricon photo
Traficul trenurilor este ingreunat. Un martor a declarat, pentru Stirile ProTv, ca este vorba despre o tanara care s-a dezechilibrat. Acesta spune ca i-a cazut ghiozdanul tinerei si s-a dezechilibrat. 
 Victima avea 25 de ani şi a murit, dupa ce a fost lovita de tren. 
 
 
Cert este ca pret de cateva clipe fata a strigat disperata dupa ajutor de sub metrou, insa nimeni nu a putut face nimic. Restul pasagerilor nu au avut ce face decat sa priveasca neputinciosi cum tanara isi da ultimile suflari sub ochii lor.
 
Politia si pompierii veniti la fata locului nu au mai avut ce face decat sa constate decesul.
 
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Femeia din Botosani care a cantat non-stop o saptamana pe patul de spital a murit! Vezi aici in ce conditii dramatice a decedat Valeria Iurescu icon photo

Vedete

Femeia din Botosani care a cantat non-stop o saptamana pe patul de spital a murit! Vezi aici in ce conditii dramatice a decedat Valeria Iurescu

In 2013, cazul unei femei din judetul Botosani soca opinia publica, Valeria Iurescu cantand non-stop, vreme de o saptamana, pe patul de spital.

Titlu secțiune