Ultimă oră: Primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheș, de urgență la spital

Informații de ultimă oră despre primarul din Baia Mare. A ajuns de urgență la spital!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere


In articol:

  Primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheș, a ajuns de urgență la spital. Bărbatul are probleme serioase de sănătate. El a postat pe rețelele de socializare că se află în Germania, pentru a se recupera. Primarul din Baia Mare urmează să fie supus unei intervenții chirurgicale pe care a amânat-o de ceva timp.

  ”Scurta vacanță pe care mi-am permis să o iau după o lungă perioadă la turație maximă, pentru odihnă și relaxare, a ajuns la final. Sunt în Germania acum, la familia mea, alături de mama. Mâine mă așteaptă o zi importantă, voi fi supus intervenției chirurgicale pe care am amânat-o până peste poate 🙂 Să fiți cu gândul alături de mine, la fel cum și eu sunt cu gândul mereu la voi și la orașul nostru. De luni revin cu forțe proaspete, mai hotărât și energic, dispus să continui să pun în aplicare tot ce ne-am asumat pentru Baia Mare”, a scris Cătălin Cherecheș pe Facebook.

  Citeste si: Roxana Buzoiu și Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei s-au împăcat! Andra a „gonit” imediat pe ușă: ”Să facă ce vrea!”

  fara descriere

  Citeste si: Culiță Sterp a împlinit azi 27 de ani! Mesajul emoționant transmis: ” Defectul oamenilor buni este că ne așteptăm ca toți ceilalți să fie ca noi, și din păcate nu e așa!”

  Citeste si: Alertă în Bihor! O adolescentă de 16 ani a dispărut

  Mesajul unei tinere din Baia Mare a devenit viral: „Să nu îndrăzniți să-mi dați amendă!” Continuarea e genială

  O tânără din Baia Mare și-a parcat mașina și a vrut să plătească, dar aparatul care trebuia să dea tichete de parcare nu era funcțional. Nu a vrut să încalce regulamentul sau să pară că nu a vrut să achite pentru perioada în care avea să-și lase mașina acolo, așa că i-a venit o idee surprinzătoare.

  A lăsat un bilet cu următorul mesaj. „Să nu îndrăzniți să-mi dați amendă. Aparatul nu vă merge. Tichetele nu se găsesc. Vă las 6 lei pentru 3 ore de parcare”, a scris tânăra din Baia Mare. Apoi a lăsat foaia de hârtie pe parbriz, sub ștergător, împreună cu cei 6 lei pe care ar fi trebuie să-i plătească dacă aparatul de tichete ar fi fost funcțional.

  Imaginea a fost făcută publică de pagina de Facebook „Polițiștii au umor”, împreună cu mesajul: „Eu nu i-aș da amendă, jur! 😂😂😂”. A fost redistribuită de peste 600 de ori și a strâns mii de aprecieri din partea internauților. 

  Galerie foto  Urmatorul articol
  Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
  Setari de confidentialitate