Ultimă oră! Raportul IML în cazul oaselor găsite în curtea lui Gheorghe Dincă și în pădure

S-au aflat ale cui sunt oasele găsite în curtea lui Gheorghe Dincă, dar și cele din lizieră.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere


In articol:

În cursul acestei zile a fost făcut public un raport INML care arată cui aparțin oasele găsite în curtea lui Gheorghe Dincă, dar și ale cui sunt osemintele din liziera din apropierea casei sale.

Raportul INML în cazul oaselor găsite în curtea criminalului

„La data de 18.09.2019, Institutul Național de Medicină Legală ”Mina Minovici” a transmis DIICOT – Structura Centrală raportul final de expertiză medico-legală antropologică asupra fragmentelor osoase găsite cu ocazia conducerii în teren a inculpatului Dincă Gheorghe la data de 05.08.2019, în zona de lizieră de pădure amplasată pe terenul staţiunii de cercetare şi dezvoltare agricolă Caracal ca fiind locul unde a aruncat mai multe fragmente osoase ce au fost identificate şi ridicate.

Citeste si: Dezvăluiri uluitoare despre Gheorghe Dincă! Șoc, ce spuneau femeile care urcau în mașina criminalului din Caracal! ”Avea niște ochi mari și răi”

Citeste si: Cum arată curtea lui Gheorghe Dincă! Criminaliștii fac săpături de săptămâni întregi

Din concluziile raportului de expertiză rezultă faptul că, fragmentele osoase şi fragmentele dentare expertizate provin de la scheletul unei singure persoane de sex feminin la care se estimează vârsta biologică la momentul decesului de circa 15-19 ani”, se arată în raportul celor de la medicină legală.

Legaliștii susțin că oasele descoperite la pădurea Caracal nu aparțin Alexandrei Măceșanu: „Resturile scheletale şi dentare identificate în liziera pădurii staţiunii agricole Caracal provin de la o altă persoană decât cea descoperită la data de 26.07.2019.”

Citeste si: Cristi Borcea este în doliu! A murit celebrul „Nicu Galerie”!

„De asemenea, la aceeaşi dată, Institutul Național de Medicină Legală ”Mina Minovici” a transmis DIICOT – Structura Centrală raportul final de expertiză medico-legală antropologică asupra fragmentelor osoase descoperite în toate perimetrele cercetate în locuinţa inculpatului şi a excavaţiilor efectuate în incinta imobilului, în perioada 12.08.2019 – 28.08.2019. Din concluziile acestui raport rezultă faptul că întregul material osos examinat este de origine animală”, a transmis IML. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate