Ultimă oră! Relu Brotan, grav bolnav! Sunetistul Iris și Holograf susține că a fost abandonat de colegi

Relu Brotan are nevoie de ajutor pentru a trece peste o perioadă foarte dificilă din viața sa.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Durere fără margini în familia lui Relu Brotan. Sunetistul care e semnat multe piese pe care Iris, Holograf sau Compact le cânta, are probleme mari de sănătate. Relu Brotan este grav bolnav și susține că niciun coleg de breaslă nu îl susține.

Citeste si: Andreea Bălan, clipe cumplite după externare: „Plâng încontinuu”. Ce se întâmplă cu vedeta

”Baboi”, așa cum este poreclit de colegii lui, a postat pe rețelele de socializare un mesaj prin care își ia adio de la colegii de breaslă. Artistul are probleme mari cu inima, scrie Ciao.

Relu Brotan a lucrat încă din perioada comunismului cu multe vedete din industra muzicii rock din România, precum Cristi Minculescu, Dan Bittman, Paul Ciuci și trupele Iris, Holograf, Compact.

Citeste si: Baba Vanga a făcut preziceri cutremurătoare! Este îngrozitor ce spune că se va întâmpla în 2019

„Vă las cu bine, dragii mei prieteni de-o viață. Am aflat că inima mea mai funcționează la 10% din capacitate. După cum cântă prietenii mei de la Holograf, «Vine o zi/Când ne vom ușchi». Trebuia să mă dărâme ceva. Paul (Paul Ciuci – Compact n.r.), știi ce mi-a zis doctorul? Relule, mergi omule și mori în casa ta, în patul tău, pe perna ta, nu ca un câine, în spital. Mi-a dat un ultim tratament, dar fără mari speranțe. Mi-a spus că el nu poate face minuni, iar eu de o minune am nevoie. Nici nu mă gândesc cât costă noul tratament”, este mesajul lui Relu Brotan pe Facebook.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate