Ultimă oră. S-a făcut plângere penală pe numele soției lui Gheorghe Dincă! ”Au fost mai multe victime între Luiza şi Alexandra”

Informații noi în cazul Caracal: plângere penală pe numele soției lui Gheorghe Dincă.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Au apărut informații noi în cazul Caracal. S-a făcut o plângere penală pe numele soției lui Gheorghe Dincă. Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, a declarat la televizor faptul că soția criminalului a venit din Italia la câteva săptămâni de la răpirea Luizei Melencu, având legătură cu ce s-a întâmplat.

De asemenea, avocatul familiei consideră că soția lui Gheorghe Dincă minte. Tonel Pop susține cu tărie că femeia ar trebuie să fie anchetată și nu luată drept martor.

Citeste si: Ce s-a întâmplat în Săpoca, înainte de masacrul în care 5 persoane au murit! ”Ore în șir nu au văzut că lipsea, nu l-a căutat nimeni”

fara descriere

Citeste si: Soția unui cunoscut fotbalist de la noi și-ar fi înșelat bărbatul cu doi bărbați și a mers la o emisiune celebră de la noi să-i ceară iertare. Ce s-a întâmplat după aceea întrece orice imaginație

“În ce priveşte faptul că soţia lui Gheorghe Dincă s-a aflat în locuinţă o lună după ce Luiza a fost răpită, (…) Noi am făcut plângere şi am cerut anchetatorilor să o audieze pe această doamnă nu în calitate de martor pentru că legea o protejează ca martor. (…) Avem date şi indicii că această doamnă a locuit pe momentul în care din punctul nostru de vedere Luiza era răpită şi era acolo. S-ar suprapune perioadele. De asemenea, din declaraţiile ei, noi bănuim că această doamnă minte (…) începând cu violenţele despre care spune că nu existau nici asupra ei, nici asupra altor persoane, şi multe alte încurcături.

Citeste si: Cumplit! Un tânăr din Medgidia a vrut să se sinucidă sub podul A2! Adrian și-a dat foc în timp ce se afla în mașină. Ce mesaj video a transmis

Să vedem de ce-i trimitea bani şi alte lucruri care nu concordă cu lucruri din dosar şi nici cu bănuiala noastră. Noi considerăm că această doamnă trebuie anchetată, şi nu luată de martor. Procurorul e cel care dispune. (…) Rămâne de dovedit şi de verificat dacă perioada în care a fost dânsa e la fel cu perioada în care Luiza a fost în imobil. Noi presupunem că au fost mai multe victime între Luiza şi Alexandra”, a declarat avocatul Tonel Pop, apărătorul familiei Luizei Melencu.

Sursă foto: Știrile Kanal D

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate