ULTIMĂ ORĂ! Simina de la Puterea Dragostei a născut în mare secret! ”Suntem foarte fericiți! Avem un băiețel minunat!” Declarații exclusive

Simina de la Puterea Dragostei a adus pe lume un băiețel, puțin mai devreme decât era preconizată nașterea

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriere


In articol:

Simina și Alex Zănoagă pot spune cu mâna pe inimă că au întâlnit iubirea adevărată la Puterea Dragostei și, acum, o trăiesc și dincolo de show-ul amoros. Cei doi s-au căsătorit civil în ianuarie, iar, de puțin timp, au devenit și părinții unui băiețel superb.

Frumoasa bruneta l-a adus pe lume pe Dominic, luni dimineața, în mare secret, iar medicii i-au acordat micuțului la naștere nota maximă! ”Simina este bine, a făcut cezariană și nu a existat nici cea mai mică problemă. Este îngrijită foarte bine la spital și, chiar dacă nu pot fi lângă ea fizic, întrucât imi este interzis acest lucru din cauza pandemiei de coronavirus, am trăit cu ea aceleași emoții, m-am simțit de parcă aș fi fost în sală și am ținut-o de mână. Bebelușul este și el sănătos, a avut la naștere 3,820 kilograne, ce să vă mai spun, suntem foarte fericiți, poate cei mai fericiți oameni din lume”, a declarat proaspătul tătic, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro

fara descriere

Alex Zănoagă a vorbit despre felul în care au decurs lucrurile cu Simina în sala de operații

Simina a ajuns la spital în cursul dimineții de luni, 6 aprilie, i s-au mai făcut o serie de investigații necesare, apoi, a fost introdusă în sala de operații. ”Cea mai grea a fost așteptarea, nu mai aveam răbdare, voiam să știu tot ce se întâmplă la spital. Am avut însă încredere în medicul Siminei, fiindcă este un adevărat profesionist. Am ales și un spital de stat, fiindcă atât eu, cât și soția mea, am considerat că așa este cel mai bine și cel mai sigur, și uite, că am avut dreptate. Doctorul a făcut posibil ca minunea din viața mea să se producă, să am un băiețel sănătos și o soție pe mâini bune”, a mai comentat Alex Zănoagă pentru WOWbiz.ro.

Citeste si: Ella, speriată de noul coronavirus. A făcut anunțul: "A avut temperatură de 40 de grade și..."

Citeste si: Jador de la Puterea Dragostei, într-o ipostază cum nu a mai fost văzut: „Mă omoară mama!”

Citeste si: Incredibil ce a putut să spună Jador despre Elena şi Costin Gheorghe! Vezi cum a vorbit despre cele două vedete! EXCLUSIV!

fara descriere

Simina de la Puterea dragostei a născut un băiețel! ”Sper ca totul să fie bine, să stau puțin în clinică și să vin cu Dominic acasă, sănătoși”

Simina de la Puterea dragostei a născut un băiețel, și toată familia este în al noulea cer de fericire. A avut un singur regret. În premieră pentru WOWbiz.ro, chiar cu câteva zile înainte de a deveni mămică, ea a dezvăluit ce i-a menționat medicul, și anume, că va trebui să fie singură în spital. ”Mi-aș fi dorit foarte mult să îl am pe Alex lângă mine, dar doctorii au interzis prezența persoanelor străine în clinică din cauza pandemiei de coronavirus. În atari condiții, el nu va putea să mă vadă, să filmeze momentul, așa cum ne-am dorit! Însă, trebuie să respectăm legea, tot ce a impus guvernul în această perioadă, este foarte important pentru toată. Sper ca totul să fie bine, să stau puțin în clinică și să vin cu Dominic acasă, să fim sănătoși”, a declarat Simina pentru WOWbiz.ro, într-un material pentru youtube.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate