Ultima persoană care l-a văzut pe Răzvan Ciobanu în viață, dezvăluiri-șoc: "Nu putea sta în picioare, era murdărel"

O persoană care susține că este ultima care l-a văzut în viață pe Răzvan Ciobanu a făcut dezvăluiri.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

„Cum poți declara că nu a consumat băutură? Am fost probabil ultima care l-a văzut. Era aproape de ora 20, în parcarea roșie. Eu coborâsem din mașină ca să-l las pe al meu să parcheze deoarece locul era destul de îngust. Răzvan a trecut exact pe lângă, cu un pahar în mână. Era pe jumătate gol și conținea o băutură de culoare închisă. Aproape nu putea sta în picioare. Era vizibil murdărel. Eu credeam că se duce spre cazare, dar evident căuta mașina.

Nu aș avea de ce să mint. La acea oră, lângă noi nu era nimeni. El era singur. Nu putea să meargă. Dacă nu mă dădeam la o parte se urca pe mine. Avea în mână un pahar de cola sau cola cu ceva. Chiar mă întrebam cum poate fi așa singur”, a scris o persoană, Andreea, la un comentariu al Vicăi Blochina cu privire la moartea lui Răzvan Ciobanu.

La testele rapide lui Răzvan Ciobanu i s-au găsit urme de cocaină și metamfetamine. În total, designerul ar fi avut în organism 5 substanțe interzise în momentul accidentului cumplit care i-a curmat viața, s-a anunțat într-o emisiune TV. Răzvan Ciobanu a fost înmormântat ieri, în prezența a numeroase persoane. Vedete TV, prieteni, familia designerului, dar și oameni simpli au venit să își ia rămas-bun de la celebrul designer Răzvan Ciobanu.

Mamei designerului i s-a făcut rău la slujba de înmormântare. Și tatăl designerului a avut nevoie de ajutor să meargă spre locul cavoului. Răzvan Ciobanu a fost înmormântat în Cimitirul Progresul din Capitală, în cavoul făcut în urmă cu trei ani pentru familia sa. Răzvan Ciobanu a fost îngropat în cripta bunicilor săi. 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate