Ultima postare a lui Arnold de Oradea, dedicată fiicei de un an: ”Voi fi mereu lângă tine și te voi proteja”! Sportivul a murit fulgerător în sala de forță

Lali Arnold Piski, sportivul care a murit în această dimineață în sala de anternament, avea o fetiță în vârstă de un an pe care o iubea ca pe ochii din cap.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin


In articol:

Arnold de Oradea, fost multiplu campion la karate și împtimit al culturismului, a murit la 28 de ani iar cauzele morții rămân încă necunoscute. Piski era văzut de prieteni ca ”un munte de bunătate”, se căsătorise în 2018 și avea o fiică pe care o idolatriza.

Ultima postare pe contul de socializare a lui Arnold îi este dedicată chiar micuței, mai ales că aceasta împlinise un an la începutul acestei luni.

Citeste si: A murit Arnold de Oradea! S-a prăbușit din senin în sala de forță! Avea doar 28 de ani

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Citeste si: Mihaela Borcea, în doliu! Mesajul trist prin care își ia adio: „Ai plecat mult prea devreme dintre noi...” 

Citeste si: Andreea Bălan, la un pas de divorț! Semnele sunt clare! Relația cu George Burcea este... pe moarte EXCLUSIV

Arnold către fiica lui: ”Viața mea fără tine nu ar avea sens”

”1 an!!! La mulți ani, regina mea. Tu ești tot ce mi-am dorit vreodată. Tot ce am visat. Tu îmi completezi viața. Tu însemni totul pentru mine. Te iubesc atât de mult. Voi fi mereu alături de tine și te voi proteja. Nici banii, nici mașinile, casele sau orice alte lucruri pe lumea asta nu îmi pot oferi fericirea, bucuria și sentimentele pozitive, energia și iubirea nesfârșită pe care mi-o dai tu. Tu m-ai ales să-ți fiu tată, iar asta este un privilegiu, o onoare, un dar, o minune neprețuită pentru mine. Existența ta este neprețuită în viața mea. Iubirea mea pentru tine este atât de puternică. Simt că viața aceasta nu este suficientă pentru mine pentru a-ți spune cu adevărat cât de mult te iubesc. Mi-aș dori ca toți oamenii să poată simți ce simt eu când mă uit la tine. Fără tine sunt nimeni. Viața mea n-ar avea sens și nu ar merita să trăiesc dacă tu nu ai fi. Îți mulțumesc atât de mult că faci ca viața mea să merite să fie trăită! Te iubesc!!!”, a scris Arnold de Oradea în ultima lui postare pe contul lui de socializare, pe 6 februarie.

Lali Arnold Piski a fost multiplu campion național de karate, medaliat la concursuri europene și mondiale iar în prezent era antrenor. După 21 de ani, el a început să practice culturismul și a devenit antrenor personal. Conform bihon.ro, sportivul a murit în jurul orei 10 dimineața, în timp ce-și supraveghea elevii și efectua exerciții fizice.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Ministrul Sănătății, declarație controversată după acuzațiile grave în care o femeie a murit după ce a operat-o: „La oameni e ca la maşini”

Lia Bugnar se iubește cu un actor cu 22 de ani mai tânăr ca ea! Anghel Damian apare și el la tv ”E frumos ca un înger”

Tolea Ciumac se pensionează dacă ia bătaie din nou de la Rambo: ”Mă apuc de crescut porci”

Ion Ţiriac şi-a tras un „tanc” fabricat în doar 500 de exemplare în toată lumea! Vezi ce preţ are noua jucărie a miliardarului! FOTO

Simona Halep se apropie de titulul de „cea de-a treia cea mai bogată jucătoare din istoria tenisului”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies