Ultimele amănunte despre ce se întâmplă cu trupul lui Cornel Galeș! ”Viviana a plătit tot, a rezolvat tot! Cornel Galeș se va întoarce, lucrurile lui rămân acolo”

Doina Belu, nașa de cununie a lui Cornel Galeș și a artistei Ileana Ciuculete, a făcut dezvăluiri exclusive despre ce i s-a întâmplat finului său și despre momentul în care, în sfârșit, bărbatul va fi reunit cu Zânica lui.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu


In articol:

Mai exact, ne-a spus în exclusivitate Doina Belu, trupul neînsuflețit al lui Cornel Galeș va fi adus în țară.

Citeste si: Nașa lui Cornel Galeș, dezvăluiri uluitoare despre momentul în care Viviana a văzut trupul neînsuflețit: „Era drezbăcat”

Citeste si: Dezvăluiri cutremurătoare! Care au fost ultimele cuvinte ale Ilenei Ciuculete pentru Cornel Galeș! ”Ia-mă în brațe și să nu mă uiți niciodată. Te voi aștepta acolo, Sus, când vei fi pregătit să vii”

Citeste si: Când și-a dat seama Cornel Galeș că va muri! ”Avea el superstițiile lui și s-au împlinit! A avut dreptate, i s-a arătat”

Citeste si: Doliu şi pierdere grea în PSD! A fost răpus de Covid-19 la doar 56 de ani - evz.ro

”A fost foarte complicat să îl aducă, până la urmă Viviana a plătit tot, a rezolvat tot! Cornel Galeș se va întoarce, dar lucrurile lui rămân acolo, până la terminarea anchetei. Și, probabil, pentru totdeauna, pentru că doar o rudă de gradul I poate să le ia. Și așa Viviana s-a chinuit enorm de mult să rezolve pentru repatrierea lui Cornel, a fost foarte complicat, pentru că autoritățile spaniole sunt foarte stricte. Dar s-a descurcat, a rezolvat. Cornel Galeș va fi adus în țară pe 10 decembrie, iar înmormântarea va avea loc pe 12 decembrie, la cimitirul Străulești, chiar lângă Zânica lui. Sunt ușurată, acum, că el se va întoarce aici, unde îi este locul, lângă Ileana lui”, ne-a spus, în exclusivitate, Doina Belu, nașa de cununie a lui Cornel Galeș și a artistei Ileana Ciuculete.

Mai mult decât atât, Doina Belu a aflat și ce s-a întâmplat în noaptea fatidică a accidentului. ”Am aflat că era noapte, accidentul a avut loc între Valencia și Torrent, iar Cornel a murit pe loc. Un alt bărbat era în comă, a fost cumplit. Ancheta este încă în curs, vom afla toate detaliile când vor termina polițiștii de investigat”, ne-a mai spus Doina Belu, nașa de cununie a lui Cornel Galeș și a artistei Ileana Ciuculete.

Cornel Galeș a murit într-un accident de mașină, în Spania

Ziua de 1 decembrie a fost una dramatică pentru toți apropiații lui Cornel Galeș. Vestea că acesta a murit într-un accident de mașină, într-un orășel de lângă Valencia, i-a luat pe toți prin surprindere, iar incertitudinea producerii tragediei a durat câteva ore, până când, într-un final, au venit tristele confirmări. Cornel Galeș avea 60 de ani, petrecuse cu o noapte înainte de tragedie și a murit într-un accident de circulație. "Din păcate, s-a confirmat. Nu sunt prea multe de zis, nici nu știu ce să zic. Dumnezeu sa îl odihnească...", ne-a spus Viviana în seara zilei de 1 decembrie, vestea tristă că a murit Cornel Galeș fiind astfel devenită realitate.

”Am auzit, nu pot să bag mâna în foc, dar am auzit că nu era, de fapt, el la volan. Așa am înțeles, cică ar exista înregistrări din momentul accidentului și cică ar fi fost altcineva la volan care nu ar fi avut nici carnet. Ceea ce ar fi foarte grav... Dar, repet, sunt informații pe care le primesc și eu, nu sunt 100%. Oricum, este o anchetă a polițiștilor spanioli, sper să aflăm cât mai repede ce s-a întâmplat acolo, cu adevărat”, ne-a spus, în exclusivitate, Doina Belu, nașa lui Cornel Galeș.

 

Galerie foto 
Citește și:

Live Video Puterea Dragostei - Ediția de duminica, 20 septembrie- Vezi emisiunea Online

Anamaria Prodan, supriză de proporții de ziua soțului ei, Laurențiu Reghecampf. A adus-o pe cea mai importantă...

Cât de frumoasă e soția lui Mihai Petre! Cum arată Elwira Petre la 39 de ani. S-a pozat în costum de baie

Jador, afaceri de zeci de mii de euro cu un candidat la primăria Ștefănești! Cum l-a dat cântărețul de gol pe politician!

Cântăreț celebru, jefuit de jumătate de kilogram de aur! Declarații EXCLUSIVE

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies