Ultimele cuvinte ale lui Iulian Juncănaru, înainte de a se stinge fulgerător. Ce le-a cerut apropiaților: "Viața m-a învățat că..."

Mesajul transmis de Iulian Juncănaru apropiaților, cu puțin timp înainte de a muri.

Autor: Ștefania Ruxandra

In articol:

Destin crunt pentru Iulian Juncănaru, un medic stomatolog în vârstă de 39 de ani. Bărbatul a fost găsit fără suflare în propriul apartament. Acum, la scurt timp de la tragedie, a ieșit la iveală și ultimul mesaj transmis de tânăr, pe rețelele de socializare.

Iată ce a postat în mediul online, înainte de a fi găsit decedat.

Citește și: Iulian Juncănaru a murit! Fostul concurent de la emisiunea culinară, găsit fără suflare în propria locuință: „Drum lin alături de îngeri!”

Ce i-a rugat Iulian Juncănaru pe prietenii lui, înainte de a stinge din viață?

Iulian Juncănaru avea o carieră impresionantă și era un medic stomatolog cunoscut în domeniu. Odată cu participarea la o emisiune culinară s-a bucurat, însă, de un succes răsunător. Tânărul de 39 de ani devenise activ pe rețelele de socializare și reușise să creeze o legătură strânsă cu cei care îl urmăreau pe internet. De altfel, în ultimul său mesaj, publicat pe Facebook, Iulian le cerea apropiaților să împărtășească și în mediul online părerile cu privire la activitatea lui profesională și a colegilor săi: "Viața m-a învățat că, în cele mai multe situații, cel mai mult te bucuri când oferi, nu când ceri.

Tocmai de aceea vreau să vă ofer mulțumiri celor care m-ați susținut pe parcursul anilor cu energii pozitive, chiar și în zilele mai puțin ușoare!

Nu îmi stă în fire să cer, dar de data aceasta vin cu o rugăminte către voi – pentru echipa mea de la clinică(...)! Au nevoie de părerile voastre și de aceeași energie bună pe care mi-o oferiți mie.

Dacă doriți să le spuneți cum v-ați simțit la clinică și ce v-a impresionat, le puteți scrie o recenzie pe Google! Fiecare cuvânt de sprijin contează!", a fost mesajul scris de Iulian Juncănaru pe contul personal de Facebook, înainte de a fi găsit decedat.

Citeste si: ”Ar fi bine măcar să își vadă de ale lui! ” Oana Roman, noi afirmații despre Marius Elisei și Catinca Roman! Cum au reacționat cei doi- kfetele.ro

Iulian Juncănaru medic stomatolog găsit mort

Iulian Juncănaru

[Sursa foto: Facebook]

Primele ipoteze cu privire la cauza decesului medicului stomatolog

Anunțul că Iulian Juncănaru s-a stins din viață a fost făcut atât de apropiați, cât și de reprezentanții clinicii unde acesta lucra. Medicul stomatolog, în vârstă de 39 de ani, a fost găsit mort în apartamentul său. Din păcate, echipa de salvatori sosită la fața locului nu a putut face nimic. Deși nu a fost stabilită momentan cauza exactă a decesului, din primele ipoteze reiese că Iulian ar fi suferit un stop cardio-respirator.

Citește și: Alexandru, un român de doar 22 de ani, a murit pe șantierul din Belgia. Tânărul se logodise recent: „Vei fi în sufletele noastre pentru totdeauna”

Familia și prietenii bărbatului sunt încă în stare de șoc: "Rămas bun, Juncănaru Iulian! Pentru noi, rămâi acel om pe care mulți cu siguranță îl doresc alături. Îți mulțumim pentru toate clipele oferite, prietenia și zâmbetul tău. Drum lin, alături de îngeri!", "Nu îmi vine să cred că totuși se întâmplă și tu chiar nu mai ești aici", "Juncănaru Iulian, Cerul să se bucure de tine, prietene! Din #OmulÎnger ai devenit #ÎngerulOmului! Veghează-ne și zâmbește-ne de acolo, doctore! Odihnește-l Doamne în Sânul lui Avraam!", "Drum bun, prieten drag, om bun cu suflet minunat! Meritai să trăiești mai mult! Să te bucuri de ce ai realizat și de frumoasa carieră! Trebuia să mergem împreună de Crăciun la Broșteni, ți-ai luat bilet să mergi în Iordania, în ianuarie, aveai atâtea planuri, Iuliane… E greu să ne obișnuim cu ideea că nu te vom mai vedea niciodată … Sper să-ți găsești liniștea, doctore!", sunt doar câteva dintre mesajele prietenilor lui Iulian, publicate în mediul online.

Iulian Juncănaru deces

Iulian Juncănaru

[Sursa foto: Facebook]

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ea este adolescenta din Alba care a murit fulgerător, în sala de fitness. Flavia avea doar 17 ani

Sfârșit cumplit pentru un preot sucevean! A fost găsit mort în curtea bisericii

Ce se întâmplă acum cu afacerea familiei lui Răzvan Ciobanu, după ce s-a stins din viață și tatăl designer-ului? Cu ultimele puteri, mama regretatului creator de modă a făcut...

El este Vasile, câinele-soldat din Ucraina care și-a ros singur piciorul pentru a nu fi capturat de armata rusă

MOARTEA LUI PUTIN! Este cutremur total chiar la MOSCOVA

Ce se intampla daca stergi geamurile cu balsam de rufe: trucul care rezolva o problema ce apare des

Cele mai mari mistere ale Titanicului. Cinci întrebări cheie la care nimeni nu a găsit un răspuns

Ce se întâmplă acum cu afacerea familiei lui Răzvan Ciobanu, după ce s-a stins din viață și tatăl designer-ului? Cu ultimele puteri, mama regretatului creator de modă a făcut...

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies