Ultimele cuvinte ale tatălui Madălinei Manole. Până în ultima clipă, Ion Manole a vorbit despre fiica lui: „Pe fata mea o...”

Ultimele declarații ale lui Ion Manole au fost unele cu totul și cu totul neașteptate! Bărbatul a vorbit despre soția și fiica lui.

Distribuie pe:

Autor: Adriana Raiciu


In articol:

Ion Manole
Ion Manole

Zi tristă în familia regretatei artiste Mădălina Manole! Tatăl cântăreței s-a stins din viață în această zi, după ce în urmă cu câteva zile a fost internat în spital. Ion Manole a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, iar starea de sănătate a bărbatului s-a înrătutățit pe zi ce trece.

Ultimele cuvinte ale lui Ion Manole

După ce a purtat o luptă destul de grea cu virusul Covid-19 timp de câteva zile, astăzi tatăl Mădăline Manole s-a stins din viață! În această zi, bărbatul a făcut un stop cardio-respirator, iar la doar câteva ore a murit. 

Citeste si: Tatăl Mădălinei Manole a murit! Bărbatul era infectat cu coronavirus, iar azi intrase în comă!

Citeste si: Adelina Pestrițu s-a mutat în casă nouă! Primele imagini din superba locuință - evz.ro

Citeste si: Ultimă oră! Tatăl Mădălinei Manole a intrat în stop cardio respirator

Citeste si: Tatăl Mădălinei Manole, infectat cu coronavirus, trece prin momente cumplite: ”Dacă în 48 de ore nu-și revine, nu sunt șanse”

Anul acesta, mai exact în data de 14 iulie, s-au împlinit 10 ani de zile de când artista nu mai este printre noi. La momentul respectiv, Ion Manole a declarat faptul că o poartă pe fiica lui tot timpul în suflet. În urmă cu mai mulți ani, și soția bărbatului s-a stins din viață din cauza unei boli complicate.

”Pe fata mea, Măgduţa, o port de zece ani în suflet. Şi pe soţie”, au fost ultimele declarații ale bărbatului, conform Click.ro.

Ion Manole
Tatăl Mădălinei Manole ține un tablou cu regretata artistă

Marian Manole, declarații despre starea de sănătate a tatălui său

În urmă cu doar câteva zile, Marian Manole presimțea faptul că tatăl lui nu o să mai apuce să își vadă nepoții. 

„Dacă veștile sunt la fel de proaste, nu știu, stau cu telefonul la ureche non-stop. Aștept dintr-o oră în alta, dintr-o zi în alta, să îmi dea vestea. Ce să fac. Alerg. Firmă funerară, cimitir. Am înțeles că sunt niște proceduri ciudate decedaților de COVID. Nu li se mai face slujbă la biserică, la capelă. Îi duc direct la cimitir. Sunt băgați în saci de plastic, cu formol, hainele deasupra, slujba la groapă și s-a încheiat tot. Nici parastat nu se poate face. Asta a fost soarta lui. Avea el fraza lui: nu mor caii când vor câine și că trage de el pentru aflarea adevărului'. Dar se pare că nu o să mai apuce să își vadă nepotul', spunea Marian Manole.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Cum arată și cu ce se ocupă Ramona de la Clejani. Fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani: „Tata are jeep, eu nu am nici ce sa mănânc”

Scandalul ia amploare! Petru Mircea, amenințat după gestul scandalos de la mormântul Mădălinei Manole: „Dacă îl prind, îl omor! Tatăl Mădăline Manole a răbufnit

Tatăl Mădălinei Manole, infectat cu coronavirus! Bărbatul este internat la ATI

Fratele Mădălinei Manole, reacție bizară după ce tatăl artistei a luat COVID-19 și a ajuns în stare gravă! Marian Manole: ”Veștile nu sunt bune. Dacă tata nu va rezista...”

Mită electorală, la Jilava! Pentru 200 de lei, riscă ani grei de închisoare

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies