Ultimele cuvinte rostite de Halyna Hutchins, după ce Alec Baldwin a împușcat-o: „Asta nu a fost bine”

Unul dintre operatorii de sunet a dezvăluit care au fost ultimele cuvinte ale Halynei înainte de a se stinge din viață.

Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Hollywood-ul a fost zgudit din temelii, după ce un incident șocant a avut loc pe 21 octombrie, pe platourile de filmare ale peliculei western „Rust”. Alec Baldwin, actorul care interpreta unu dintre personajele principale ale filmului, a împușcat-o mortal pe Halyna Hutchins și l-a rănit pe regizorul de platou Joe Souza.

Unul dintre operatorii de sunet a povestit absolut tot ce a văzut în ziua incidentului, ba mai mult, acesta își aduce aminte și care au fost ultimele cuvinte pe care Halyna Hutchins le-a rostit înainte de a-și da ultima suflare.

Se pare că o serie de erori a dus la un doliu în lumea Hollywood-ului. În momentul în care actorul a tras cu arma, un revolver Colt 45, totul ar fi trebuit să facă parte din scenariul filmului, însă deznodământul a fost cu totul și cu totul neașteptat. Astfel, arma care i-a fost înmânată lui Alec Baldwin ar fi trebuit să fie încărcată cu gloanțe false și să nu conțină praf de pușcă, cu toate acestea actorul a tras cu un glonț real, care a făcut victime reale. Glonțul tras de Alec Baldwin i-a străpuns pieptul Halynei, iar mai apoi a ricoșat în umărul regizorului de platou, Joe Souza. 

Halyna Hutchins, ultimele cuvinte înainte de a muri: „ Nu a fost bine deloc”

Los Angeles Times a încercat să reconstituie întreaga scenă. Astfel, au fost intervievați 14 martori oculari, care la acel momente se aflau pe platoul de filmare și, de asemenea, au fost analizate mai multe mesaje, e-mailuri și cominicări interne din cadrul echipei de producție. 

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Citeste si: Ies la iveală noi detalii după incidentul în care Alec Baldwin a împușcat-o mortal pe Halyna Hutchins pe platourile de filmare. Ce s-a întâmplat cu 6 ore înainte de tragedie

Astfel, s-a aflat faptul că imediat după ce a tras cu arma, Alex Baldwin a început să repete obsesiv, în timp ce părea vizibil șocat de cele întâmplate:  „Ce naiba s-a întâmplat?”. 

Glonțul tras cu revolverul său i-a străpuns pieptul Haynei Hutching, iar hemoragia era extrem de puternică. Mai mulți membrii ai echipei au încercat să oprească sângerarea până la venirea autorităților, însă, eforturile lor au fost în zadar. Unul dintre opreatorii de sunet care a mers să o ajute își aduce aminte cum aceasta ar fi rostit: „Asta nu a fost bine. Nu a fost bine deloc”. 

Citeste si: Alec Baldwin, primele declarații după ce a împușcat-o accidental pe Halyna Hutchins și i-a provocat moartea: "Inima îmi este frântă"

În spatele ei se afla Joe Souza, care a fost lovit în urmăr de glonț: „Ce naiba a fost asta? Arde!”, ar fi țipat acesta. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cine este femeia împușcată de Alec Baldwin. Halyna Hutchins avea doar 42 de ani

Alec Baldwin a împușcat două persoane pe platoul de filmare, cu un pistol de recuzită. O femeie a murit

Cât de frumoasă este Rooney Mara, iubita lui Joaquin Phoenix. Imagini de colecție cu actrița care a jucat-o pe Maria Magdalena

Horoscop 4 Decembrie 2021: astăzi, ești hotărât: totul sau nimic

Doliu uriaș în lumea sportului! A murit un mare campion la fotbal! A fost un adevărat erou

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

E descoperirea momentului. O plantă otrăvitoare, leacul pentru COVID-19. Rezultatele din laborator sunt promițătoare

Mister elucidat! Anamaria Prodan a aflat cine ”a scăpat” pozele cu ea dezbrăcată: ”Va plăti. În timp foarte, foarte scurt”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies