Ultimele cuvinte rostite de tatăl lui Dinu Maxer, înainte să moară! Ce i-a transmis fiului său de pe patul de spital: „Nu uit lucrurile astea”

Tatăl lui Dinu Maxer a murit în urmă cu puțin timp, iar artistul a rămas cu un gol imens în suflet.

Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Este o perioadă extrem de delicată pentru Dinu Maxer, care trebuie să se împace cu gândul că tatăl său, una dintre cele mai importante persoane din viața sa, a murit.

Bărbatul se lupta de ani de zile cu o boală care îi dădea mari bătăi de cap. Iată că, în cele din urmă, organismul său nu a mai rezistat și a cedat. Artistul face primele declarații, după ce a dat vestea morții tatălui său. Acesta a dezvăluit, cu lacrimi în ochi, care au fost ultimele cuvinte pe care i le-a spus părintele lui, înainte de a fi înfrânt de cancer! 

Tatăl lui Dinu Maxer

Tatăl lui Dinu Maxer

Dinu Maxer: „ A fost intubat, sedat, ne-am rugat să se întâmple o minune”

Tatăl artistului avea mai multe probleme de sănătate, iar în 2007 medicii i-au pus un diagnostic crunt: cancer de prostată. Mai bine de un deceniu a dus pe picioare această afecțiune gravă, iar ultima perioadă din viața sa a însemnat multe tratamente, vizite la medic și internări în spital.

Dinu Maxer povestește că a sperat la o minune în ceea ce privește vindecarea tatălui său, însă aceasta nu s-a arătat. 

Citeste si: Dinu Maxer, dezvăluiri despre drama prin care trece cu tatăl său: „Îmi doresc să ne prindă sărbătorile cu bine”

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

„Este unul dintre cele mai dificile momente, mai ales când relația cu tatăl tău trece de granițele tată-fiu și ajunge undeva să fii prieten cu tatăl tău. Nu a fost un șoc pentru noi, ne așteptam. Din 2007 el a primit diagnosticul de cancer la prostată, însă l-a învins. De o săptămână a fost internat la un spital din București. A fost intubat, sedat, ne-am rugat să se întâmple o minune, însă nu s-a mai întâmplat'', a povestit Dinu Maxer la un post de televiziune.

Dinu Maxer și tatăl său

Dinu Maxer și tatăl său

Ce i-a spus tatăl său chiar înainte să părăsească această lume: „ Nu uit lucrurile astea”

Dinu Maxer este acum năvălit de amintirea părintelui său care l-a crescut, educat și ocrotit. Nu uită diminețile în care bărbatul îl conducea de mână la grădiniță. Mai mult, se pare că tatăl său a fost cel mai mare susținător al său și a crezut cu tărie în talentul său de artist. Ultimele cuvinte ale acestuia pentru fiul său au fost: Tu faci bine tot ceea ce faci!”. 

Citeste si: A murit tatăl lui Dinu Maxer. Bărbatul a fost răpus de cancer, după ani de suferință: "Drum bun, tată"

„Prima amintire a fost când ma ducea la grădință dimineața. De fiecare dată, tata răușea să mă ducă, iar mama mă aducea. Nu uit lucrurile astea, iar faptul că el a crezut foarte mult în mine și în talentul meu muzical'',  a mai povestit artistul. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies