Ultimele decizii ale lui Vlad Voiculescu înainte de demitere! A numit-o într-o funcție înaltă pe șefa sa de la cabinetul ministerului

Fostul ministru al Sănătății a avut grijă de apropiații săi înainte de a pleca din fruntea instituției.

Vlad Voiculescu
Vlad Voiculescu[Sursa foto: MediaFax Foto]
Autor: Madalina Kovacs

In articol:

În urmă cu două săptămâni, înainte de a fi demis din fruntea ministerului Sănătății, Vlad Voiculescu a numit-o, printr-un ordin de ministru, în funcția de vicepreşedinte al Agenţiei Naţionale a Medicamentului pe Alexandra Tamaș, cea care a fost șefa cabinetului său.

Iată ce o recomandă pentru această poziție!

Alexandra Tamaș
Alexandra Tamaș [Sursa foto: Linked In]

Vlad Voiculescu a numit-o pe Alexandra Tamaș într-o funcție înaltă și bine plătită

Alexandra Tamaș a fost numită vicepreședinte al Agenției Naționale a Medicamentului pe 31 martie 2021. Numirea s-a făcut printr-un ordin de ministrtu semnat de la Vlad Voiculescu, la acea vreme în funcța de ministru al Sănătății. Alexandra Tamaș era una dintre cele mai importante persoane din echipa acestuia, fiind șefa lui de cabinet. 

Citeste si: Polițiștii italieni s-au apropiat de această prostituată. Ce le-a zis tânăra, în limba română: „Am 25 de ani și…”- bzi.ro

„Mă bucur să preiau această funcție și îi mulțumesc domnului ministru Vlad Voiculescu pentru încredere. ANMDMR este o instituție-cheie în sectorul de sănătate, mai ales în contextul pandemiei de COVID-19. Mă voi implica în continuare în întărirea rolului Agenției și în îmbunătățirea activității de asigurare a unor medicamente și dispozitive medicale sigure, de calitate și eficace, în folosul pacienților.

Prioritățile noastre sunt atragerea de specialiști, stabilirea de noi parteneriate cu mediul academic, cu mediul privat și cu societatea civilă, precum și digitalizarea instituției”, a declarat Alexandra Tămaș, într-o conferință de presă. 

Ce o recomanda pe Alexandra Tamaș în această funcție 

Se pare că aceasta are o vastă experiență în industria farmaceutică, iar recent, pe site-ul pe site-ul Agenției Naționale a Medicamentului, pe 2 aprilie, a apărut și un comunicat de presă în care se regăsesc informații cu privire activitatea profesională a acesteia din trecut. 

Citeste si: Cine este iubita lui Vlad Voiculescu. Ce mesaj a postat Laura Ștefănuț după demiterea ministrului Sănătății

„Cu o activitate de peste 10 ani în domeniul medicamentelor în sectorul public și privat, Alexandra Tămaș a ocupat, din luna ianuarie 2021, funcția de director de cabinet al ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, după ce, anterior (din noiembrie 2019), a fost consilier personal în echipa ministrului Sănătății.

În perioada 2010-2018, Alexandra Tămaș a lucrat în industria farmaceutică, având ca atribuții relația cu autoritățile publice. Alexandra Tămaș a absolvit Facultatea de Relații Economice Internaționale din cadrul Academiei de Studii Economice (ASE) București, urmată de un master în Economie Politică la BI Norwegian Business School în Oslo, Norvegia, și cursuri de politici publice la Georgetown University, Washington D.C., SUA”, conform unui comunicat de presă. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Florin Cîțu, anunț de ultimă oră! Cine este ministrul interimar al Sănătății

Klaus Iohannis intervine în scandalul politic al momentului! Decizie de ultimă oră

Florin Cîțu a explicat demiterea lui Vlad Voiculescu din funcția de Ministru al Sănătății: ”Am decis să fac o modificare...”

Horoscop 21 Iunie 2021: Dacă eşti destul de dispus să ierţi, șterge cu buretele fleacurile din trecut

Bomba zilei despre PFIZER! Este întâlnire de urgență! Toți cei vaccinati cu AMBELE DOZE trebuie să știe

SCANDAL IMENS! Cine este femeia pentru care Laurențiu Reghecamf divorțează de Anamaria Prodan? Ea este motivul real al separării. Este BOMBA ANULUI

Mormane de bani pe jos! Ce s-a întâmplat în ziua de Rusalii la mormântul lui Arsenie Boca

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies