marcel, principalul suspect, crima sector 4

Imagini cu Marcel, principalul suspect în cazul crimei din Berceni

Actualitate

Ultimele imagini cu bărbatul suspectat că a omorât-o pe fetița de 12 ani, înainte să fie dat în urmărire internațională. Unde a fost surprins Marcel, când anchetatorii descopereau trupul adolescentei într-un apartament din Sectorul 4

Concubinul mamei fetiței ucise în sectorul 4 al Capitalei a fost văzut în urmă cu câteva zile, în Olanda. Ce făcea principalul suspect din cazul crimei macabre atunci când polițiștii descopereau trupul adolescentei?

Marcel, concubinul mamei fetiței de 12 ani care a fost găsită fără suflare într-un apartament din Berceni, este principalul suspect în cazul crimei macabre. Acum câteva zile, trupul adolescentei era descoperit în lada unei canapele, iar ucigașul acesteia nu a fost încă găsit. Concubinul Simonei Iftimovici, mama fetiței ucise, a fost filmat în Olanda, chiar în timpul în care cadavrul fetiței era descoperit de anchetatori.

Citește și: Ultimele vești pe care le-a aflat bunica despre nepoata de 12 ani, înainte sa fie ucisă cu bestialitate! Femeia e distrusă de durere: „E cu noi, nu vrea să mai meargă acasă”

Marcel se plimba nestingherit în Olanda în zilele în care trupul adolescentei stătea ascuns într-un sac de plastic, în lada patului. Bărbatul s-a angajat la un abator din Olanda și a fost filmat în timp ce ieșea de la muncă, alături de colegii săi. Acesta purta o pereche de pantaloni albaștri, un tricou negru și avea o șapcă pe cap. Departamentul de Resurse umane al abatorului au confirmat că Marcel lucrează acolo și au mai declarat că autoritățile din România au luat deja legătura cu ei, transmite Spynews.ro.

Citește și: Mama Anamariei, copila de 12 ani găsită moartă în lada patului, face dezvăluiri absolut halucinante, după ce a fost prinsă în Spania. Ce făcea în momentul în care fiica ei era ucisă cu bestialitate

marcel, principalul suspect, crima sector 4

Imagini cu Marcel, principalul suspect în cazul crimei din Berceni

[Sursa foto: Captura Antena Stars]

Bunica adolescentei crede că aceasta a fost ucisă de Marcel

Fetița care a fost găsită fără suflare în apartamentul din Sectorul 4 din București se numea Anamaria Constantin și avea 12 ani.

Cadavrul adolescentei a fost găsit în apartamentul în care mama ei, Simona Iftimovici, locuia cu iubitul său, Marcel. Lorica, bunica maternă a fetei de 12 ani, a declarat că partenerul de viață al Simonei nu o lăsa pe aceasta să păstreze legătura cu familia ei, însă legătura dintre mamă și fiica ei era una strânsă. Lorica nu crede că fetița a fost ucisă de propria sa mamă, dar este convinsă că Marcel a ucis-o pe adolescenta de 12 ani, după ce ar fi încercat să o violeze.

Citeste si: Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație: „Eu nu stau cu nimeni niciodată doar de dragul de a sta într-o relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul scoate la iveală detalii neașteptate- radioimpuls.ro

Citește și: Ce s-a aflat după ce mama copilei de 12 ani, găsită decedată în lada unei canapele, a fost arestată în Spania! Șeful Simonei face dezvăluiri cutremurătoare: "Ei m-au contactat pe mine"

„Nu pot să mai gândesc. Nu mai am nici minte. Nu cred că este vinovată, pentru că prea mult a iubit-o pe fată și fata pe ea. Nu știu, dar eu am impresia că a tras de fată.

Așa cred, să se dea la fată și fata nu a vrut, cine știe cum l-a dat la o parte”, a spus Lorica, bunica fetiței de 12 ani, potrivit sursei citate anterior.