Ultimele imagini cu Iulian Bițică în viață. Este surprins momentul în care cade într-un bazin

Au apărut primele imagini de pe camerele de supraveghere din zona în care a fost găsit trupul neînsuflețit al lui Iulian Bițică. Băiețelul din Pecineaga, dispărut de pe data de 2 noiembrie, fiind găsit fără viață, astăzi, într-un bazin de colectare al unor ferme de porci.

Distribuie pe:

Autor: A.N.C.


In articol:

fara descriere

Imaginile făcute publice astăzi îl arată pe Iulian Bițică în viață, mergând pe marginea bazinului.

 

Băiatul a fost găsit azi, fără viață, în bazinul unei ferme

Trupul neînsuflețit a fost descoperit, în jurul orei 8.30, de către doi paznici, aparținând fermei care folosește bazinele, în primul bazin, trupul plutind sub suprafața apei, fiind vizibilă o parte a capului.

Trupul neînsuflețit al lui Iulian a fost transporat la morga spitalului municipal Mangalia, urmând să i se efectueze necropsia pentru stabilirea cauzei decesului.

Citeste si: ULTIMĂ ORĂ! Băieţelul dispărut la Pecineaga a fost găsit mort. Unde era Iulian

Citeste si: Iulian, băiețelul din Pecineaga, căutat cu disperare de familie și de autorități! Cum a fost surprins de camerele de supraveghere

Citeste si: Iulian este căutat fără încetare de sâmbătă. Mama lui nu mai are nicio speranță că fiul ei este în viață, însă un semn divin a venit când toată lumea se aștepta mai puțin

Purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța a anunțat că a fost schimbată încadrarea juridică în infracțiunea de ucidere din culpă.

DANIEL SAVOPOL, reporter Stirile Kanal D

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate