Stiri

Ultimele poze cu Ilie Balaci în viaţă! A petrecut aseară într-un club din Craiova

Vestea morţii lui Ilie Balaci a şocat întreaga ţară. Nu se ştia că fostul mare fotbalist avea probleme de sănătate.

Distribuie pe:

Autor: A. I.

De altfel, legenda Universităţii Craiova a petrecut aseară într-un club craiovean, alături de un om de afaceri din localitate, Robert Siclitaru. Cu toate că a fost să petreacă, imaginile nu îl arată pe Ilie Balaci în formă. Legendarul fotbalist părea slăbit.

Ilie Balaci, unul dintre cei mai mari fotbalişti români, a murit azi la vârsta de 62 de ani. S-a născut la data de 13 septembrie 1956, a evoluat ca mijlocaş şi a antrenat numeroase echipe. Ilie Balaci a suferit în această dimineaţă un stop cardio-respirator, conform gds.ro. Medicii l-au resuscitat minute bune, însă, marele fost fotbalist nu a răspuns la stimuli.

15 ani a durat cariera de jucător a lui Ilie Balaci. 12 din aceşti 15 ani au fost petrecuţi la Universitatea Craiova, club pentru care a jucat în mai mult de 300 de meciuri oficiale şi cu care a câştigat şapte trofee.

Ilie Balaci avea 62 de ani şi a fost unul dintre cei mai mari jucători români de fotbal, supranumit de fani ”Minunea blondă”. Cariera sa se leagă de Universitatea Craiova, unde a jucat ăn perioada de glorie a formaţiei oltene. Din păcate, şi-a întrerupt prematur cariera din cauza unor accidentări. Nu s-a depărtat de marea dragoste, fotbalul. A fost antrenor, iar performanţe notabile a avut ci ehipe din Anfrica de nord şi în zona ţărilor arabe. 

 
Galerie foto