Ultimul episod din “Doctorul minune”, marți, 7 decembrie 2021. Povestea a ajuns la final. Cum se termină serialul

Ultimul episod din "Doctorul minune" este difuzatn această seară de la ora 20:00, la Kanal D.

Autor: Ioana Stan

In articol:

"Doctorul minune" a ajuns la final. Ultimul episod de marți, 7 decembrie 2021, prezintă finalul celui mai urmărit serial turcesc. Privitorii vor afla cum se va încheia povestea incredibilă de viață a lui Ali Vefa, strălucitul chirurg diagnosticat cu autism.

Ultimul episod "Doctorul minune", 7 decembrie 2021

Ultimul episod din “Doctorul minune”, marți, 7 decembrie 2021. Povestea a ajuns la final. Cum se termină serialul

Ultimul episod din “Doctorul minune”, marți, 7 decembrie 2021

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Fanii serialului vor avea parte de momente absolut fabuloase urmărind ultimul episod al îndrăgitei producții, astăzi, 7 decembrie, de la ora 20:00, la Kanal D. O lecție de viață memorabiliă, așa s-ar descrie, pe scurt, “Doctorul minune”, serialul care a cucerit oameni din întreaga lume.

În această seară, de la ora 20:00, la Kanal D, în ultimul episod al acestui sezon “Doctorul minune”, fanii producției își vor lua rămas bun de la îndrăgitele personaje care ne-au bucurat și impresionat de-a lungul a săptămâni întregi, prin dăruirea și devotamentul față de semenii lor.

Deși viața a fost extrem de anevoioase pentru tânărul Ali Vefa, diagnosticat cu autism, iată că acesta a demonstrat <imposibilul>. Le-a arătat oamenilor cât de uluitoare poate fi o astfel de persoană pentru cei din jur, dar mai ales ne-a învățat că barierele prejudecăților pot fi risipite.

Citeste si: Ali Vefa, din "Doctorul Minune", inspirație pentru cazuri reale. Ce i-a spus tatăl unei fetițe cu autism când l-a întâlnit pe stradă, l-a marcat: "M-a șocat acest tată"

Citeste si: Dubla crimă ce a îngrozit România. Au venit rezultatele ADN! Misterul se adânceşte FOTO, VIDEO- bzi.ro

Incredibile trăiri îi vor pune la încercare și în acest ultim episod pe protagoniștii îndrăgitei producții “Doctorul minune”.

Ali și Nazî vor deveni părinți

Ultimul episod din “Doctorul minune”, marți, 7 decembrie 2021. Povestea a ajuns la final. Cum se termină serialul

Ultimul episod din “Doctorul minune”, marți, 7 decembrie 2021

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Pentru cuplul Ali-Nazlî se întrevede un viitor fericit, nesperat chiar de aceștia. Cei doi tineri îndrăgostiți, chirurgi rezidenți în prestigiosul Spital Berhayat, din Istanbul, urmează să aibă un copil, o veste incredibilă despre care Ali încă nu știe nimic, pentru că Nazlî, iubita lui, se teme de reacția iubitului ei în această situație. Toți ceilalți colegi ai tinerilor rezidenți sunt fericiți pentru importantul pas în viața celor doi tineri.

Nazlî va fi extrem de surprinsă de reacția lui Ali atunci când îi va da vestea incredibilă că dragostea lor a dat <roade> și că vor deveni părinți.

Citeste si: Cu cine se iubește Nazli din serialul Doctorul minune în viața reală. Actrița Sinem Unsal trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu un actor

Ferman va avea parte de o <propunere> surpriză din partea frumoasei Beliz și a lui Vuslat. Deși renumitul doctor a demisionat, acesta realizează că plecarea lui din prestigioasa instituție este o greșeală.

Momente impresionante vor încheia acest sezon “Doctorul minune”, odată cu difuzarea ultimului episod, în această seară, de la ora 20:00, la Kanal D.

Citeste si: Cu cine se iubește Ali din serialul Doctorul Minune în viața reală. Cum arată și cu ce se ocupă soția actorului Taner Olmez

Începând de mâine, 8 decembrie, telespectatorii vor putea urmări noi episoade din “Prizoniera destinului”, producția ce îi are ca protagoniști pe Demet Ozdemir, în rolul lui Zeynep, și Ibrahim Celikkol, în rolul lui Mehdi. Serialul “Prizoniera destinului” urmează să fie difuzat de luni până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies