Ultimul interviu oferit de Diego Maradona: "Dacă nu aş fi avut această dependenţă, poate aş fi jucat mai mult. Dar totul a trecut şi acum sunt bine"

Diego Maradona a oferit un ultim interviu în care a vorbit despre dependenţa de droguri şi fotbal.

foto
Autor: Elena Popescu

In articol:

Diego Maradona a oferit un ultim interviu în care vorbea despre dependenţa de droguri şi fotbal. Moartea marelui fotbalist a luat pe toată lumea prin surprindere. În ţara natală a sportivului a fost decretat doliu naţional timp de trei zile.

foto
Diego Maradona[Sursa foto: Instagram]

Diego Maradona declara în ultimul interviu că se simte fericit, recunoscător, iar fotbalul i-a oferit mai mult decât a putut să îşi dorească vreodată.

"Am fost şi sunt foarte fericit. Fotbalul mi-a dat totul, mai mult decât mi-am putut imagina. Dacă nu aş fi avut această dependenţă, poate aş fi jucat mai mult. Dar totul a trecut şi acum sunt bine", spunea Diego Maradona.

Citeste si: Adevărata cauză a morții lui Maradona! Fosta iubită face dezvăluiri șocante! Nu operația pe creier l-ar fi băgat în pământ. Ce s-a întâmplat, de fapt??

Citeste si: Incendiar! Acuzații extrem de grave la adresa europarlamentarului Dragoș Benea!- bzi.ro

Vestea morţii marelui fotbalist a făcut înconjurul lumii. Purtătorul de cuvânt al lui Maradona, dar şi avocatul acestuia au confirmat moartea sportivului printr-o postare pe Twitter.

"Ne vedem curând, prietene. La revedere, comandante. Îmi va fi dor de tine", a scris Matias Morla și purtătorul de cuvânt al argentinianului.

foto
Diego Maradona[Sursa foto: Instagram]

Maradona, despre dependenţa de droguri

Diego Maradona a dezvoltat dependenţa de droguri pe vremea când juca la Barcelona. Prima dată a început să consume cocaină.

"Aveam 24 de ani când am consumat droguri prima oară. La Barcelona. A fost greşeala cea mai mare din viaţa mea.", a spus fotbalistul în urmă cu câţiva ani.

Maradona a fost depistat pozitiv în 1991 la Napoli şi i s-a interzis să mai participe la competiţii o bună bucată de vreme.

„Am luat droguri pentru o parte din cariera mea, dar nu le-am folosit niciodată pentru a mă stimula. Cei care spun despre cocaină că te stimulează nu știu nimic. Dacă iei cocaină pentru a juca fotbal, nu poți juca. Cocaina nu este bună pentru a fi mai bun pe teren”, spunea Diego Maradona.

Fotbalistul a murit la 60 de ani în urma unui stop cardiorespirator, potrivit presei internaţionale.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Adevărata cauză a morții lui Maradona! Fosta iubită face dezvăluiri șocante! Nu operația pe creier l-ar fi băgat în pământ. Ce s-a întâmplat, de fapt??

Maradona, gestul extrem care i-ar fi adus sfârșitul! Făcea asta zilnic, iar medicii nu îi dădeau mult de trăit

Ultimele cuvinte ale lui Maradona, cu puțin timp înainte să moară. Îi era rău. A cerut să fie dus la...

Horoscop Zilnic Duminică 16 Mai 2021: Astăzi puteți simți o dorință puternică de a începe un nou proiect sau o nouă colaborare

Calendar Ortodox 16 mai 2021. Cei mai mari sfinți pe care i-a dat Moldova

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Începe un nou război mondial? Prima putere nucleară care i-a declarat război Israelului

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies