Ultimul mesaj postat de Cristina Topescu a fost in a doua zi de Craciun! Fiica lui Cristian Topescu a fost gasita moarta in casa

Cristina Topescu a fost gasita moarta in casa, duminica seara. Vecinii spun ca nu o mai vazusera pe Cristina Topescu de circa trei saptamani

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Cristina Topescu

Cristina Topescu, fosta jurnalista si realizator tv, era extrem de activa in mediul online. Ultima sa postare de pe Facebook a fost in a doua zi de Craciun. Cristina Topescu tocmai vazuse filmul ”Mary Poppins” si a vorbit despre acesta. Fosta jurnalista facuse si niste capturi din respectivul film. 

Ultimul mesaj postat de Cristina Topescu a fost in a doua zi de Craciun!

Iata mesajul ei: 

”MARY POPPINS- vai, ce film manipulator! In dimineața celei de-a doua zile de Craciun, la TVR, un music hall celebru, "Marry Poppins", pentru copii mai mici și...mai mari. Dar, cum ar zice prietenul Bogdan Naumovici, cu prea multe mesaje de stânga, deci, vai, manipulator:))) Citiți titrajul de pe fiecare foto! Copiii vor sa-i dea cei 2 bănuți unei bătrânici cerșetoare care hrănea porumbei, dar tatăl lor, bancher, nu-i lasă și îi duce la bancă, unde li se explică ce indispensabile sunt băncile. Apare și personajul coșar sărac, dar fericit ( sa nu exageram, e o metaforă, totuși! Craciun fericit, Bogdane și vouă, prieteni, fie că sunteti de dreapta sau de stânga, dar știți că, dacă aveți bani mulți, nimic nu vă poate face mai fericiți decât să-i împarțiți cu cei care n-au avut norocul sau talentul vostru de a face atâția bani!”

Citeste si: Lucian Mândruță despre moartea Cristinei Țopescu: „Două săptămâni, mă șochează că nimeni nu i-a mai bătut la ușă de atâta timp”

Citeste si: A murit Cristina Țopescu! Primele declarații ale polițiștilor: Cum a fost găsit trupul neînsuflețit al prezentatoarei TV

Citeste si: Lucian Mândruță despre moartea Cristinei Țopescu: „Două săptămâni, mă șochează că nimeni nu i-a mai bătut la ușă de atâta timp”

 

Cristina Topescu

Duminica seara s-a aflat ca fiica lui Cristian Topescu a murit. A fost gasita moarta in casa de o vecina, dupa ce nu mai fusese vazuta de circa trei saptamani. Daca e sa facem un calcul, se prea poate ca ”Mary Poppins” sa fi fost ultimul film pe care Cristina Topescu sa-l fi vazut. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate