Vedete

Ultimul SMS trimis de Andrei Gheorghe! Cea mai apropiata femeie din viata lui a facut marturisiri dureroase: "Mi-a spus ca..."

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Ultimul SMS trimis de Andrei Gheorghe! Cea mai apropiata femeie din viata lui a facut marturisiri dureroase: "Mi-a spus ca..."icon photo
 
Au aparut detalii despre ultimul SMS trimis de Andrei Gheorghe. Femeia care i-a fost prietena, eleva, confesoare, dar si cea mai aproape de suflet in utlima perioada a dezvaluit care au fost ultimile sale cuvinte. 
 
"A sunat alaltaieri si eram eu cu treaba, am vorbit repezit. Am sunat io ieri si a vazut apelul mai tarziu. Am gasit mesaj azi dimineata "scuze, aku vazui, fusai la film". Si, de niste zeci de minute, imi blingane mess si telefon si whatsapp. Ca daca e adevarat. Si e adevarat. 
 
 
Andrei a fost unul dintre cei mai buni oameni pe care i-am cunoscut. Cu toata stradania lui de a nu lasa sa se vada asta. Si unul dintre cei mai buni prieteni pe care ii poate avea cineva. Stiu asta de 20 de ani", a scris femeia careia Andrei Gheorghe i-a trimis sms-ul.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

"Krishna si Rukmini" se relanseaza intr-o noua formula? Cristinel se afiseaza fara Cristina, dar la bratul unei soliste blonde foarte sexy FOTO icon photo

Vedete

"Krishna si Rukmini" se relanseaza intr-o noua formula? Cristinel se afiseaza fara Cristina, dar la bratul unei soliste blonde foarte sexy FOTO

"Krishna si Rukmini" au facut istorie interpretand muzica indiana acum mai bine de un deceniu, dupa care trupa s-a destramat.

Titlu secțiune